Öyle tabii ama ne bileyim o yorumlar haberler biraz korkuttuTakma böyle şeyleri kafana ... Şehir efsanesi denilse yeridir... Bir kaç örnek olması doğruluğu ispat etmeye yetmez.. ben hiç duymadım böyle bişeyi.. köpek mıyız biz canım
Hayır hiç takılma böyle şeylere.. dedim ya şehir efsanesi... Eşin seni güzelce hazırladiktan sonra korkulacak bişey yok .. bunca şeyi kafaya takıp da geceni rezil etmeÖyle tabii ama ne bileyim o yorumlar haberler biraz korkuttu
Ohoooo o eskiden miş gülüm yaa. Afedersin ama vajina yerine idrar deliğine sokmaya çalışan erkekler yüüznden yaşanıuomuş , kankam hrmşire o anlatmıştı, neden şimdidenn kendini gerecek, stres olacaksın ki rahat ol ...Öyle tabii ama ne bileyim o yorumlar haberler biraz korkuttu
Teşekkür ederimmm öyle yapmaya çalışacağımHayır hiç takılma böyle şeylere.. dedim ya şehir efsanesi... Eşin seni güzelce hazırladiktan sonra korkulacak bişey yok .. bunca şeyi kafaya takıp da geceni rezil etme
Hadi yaa öyle miymis oraya bir şey giremez ki :)Ohoooo o eskiden miş gülüm yaa. Afedersin amanvajina yerine idrar deliğine sokmaya çalışan erkekler yüüznden yaşanıuomuş , kankam hrmşire o anlatmıştı, neden şimdidenn kendini gerecek, stres olacaksın ki rahat ol ...
Seni çok fazla rahatsız ediyorsa bir kadın doğum doktoruyla konuş o sana tıbbi bilgiler verir emin ol. Bir de üzerine güler :))) ama sen yinede sor utanılacak bişey değilTeşekkür ederimmm öyle yapmaya çalışacağım
İdrar deliği mı ? Anam küçücük orası nasıl orayı zorluyorOhoooo o eskiden miş gülüm yaa. Afedersin ama vajina yerine idrar deliğine sokmaya çalışan erkekler yüüznden yaşanıuomuş , kankam hrmşire o anlatmıştı, neden şimdidenn kendini gerecek, stres olacaksın ki rahat ol ...
Sanırım düğünden önce gitsem konuşsam iyi olacak :) ama bazı doktorlar biraz sert çekiniyorum açıkçası böyle bir şey sormaktanSeni çok fazla rahatsız ediyorsa bir kadın doğum doktoruyla konuş o sana tıbbi bilgiler verir emin ol. Bir de üzerine güler :))) ama sen yinede sor utanılacak bişey değil
Bazı doktorlar ... Kadın doğum doktorları o konularda biraz daha hassas oluyorlar. Hiç tecrüben yok sonuçta değil mı ? Eee sorman da gayet mantıklı... O arada bir de muayene olursun :)Sanırım düğünden önce gitsem konuşsam iyi olacak :) ama bazı doktorlar biraz sert çekiniyorum açıkçası böyle bir şey sormaktan
Evet hiç yok :) o yüzden ne duysam korkuyorum işteBazı doktorlar ... Kadın doğum doktorları o konularda biraz daha hassas oluyorlar. Hiç tecrüben yok sonuçta değil mı ? Eee sorman da gayet mantıklı... O arada bir de muayene olursun :)
Yok yok korkma :) öyle herşeyi de kafana takma.. kız öyle bişey olsa dünya nüfusunun yarısından çoğu ilk geceyi hastanede geçirirdiEvet hiç yok :) o yüzden ne duysam korkuyorum işte
Yok yok korkma :) öyle herşeyi de kafana takma.. kız öyle bişey olsa dünya nüfusunun yarısından çoğu ilk geceyi hastanede geçirirdi
Aynen :) nekkadat çabalıyorlrsa artık , başarmışlar.Hadi yaa öyle miymis oraya bir şey giremez ki :)
Tecrübesizlik mii , cahillik mi valla bende bilmiyorum :)İdrar deliği mı ? Anam küçücük orası nasıl orayı zorluyor
Ama orası küçücük bir delik ya kadının iyi idrar yollarını mahvetmemis ne akılsız insanlar var ya bence cahillik ... Biri de oğlum bu işin usulü budur dememiş mı ya üzüldüm bak şimdiAynen :) nekkadat çabalıyorlrsa artık , başarmışlar.
Tecrübesizlik mii , cahillik mi valla bende bilmiyorum :)
O günü zehir etmek istemiyorsan araştırma yapmaktan vazgeç... Kendini kızgın kumlardan serin sulara atarcasına rahat bırak Su akar yolunu bulur tatlımKeşke bir kaç olumlu cümle daha duysaydim yaa
Öyle yapcam artık yaO günü zehir etmek istemiyorsan araştırma yapmaktan vazgeç... Kendini kızgın kumlardan serin sulara atarcasına rahat bırak Su akar yolunu bulur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?