• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kilitlenme mümkün müdür?

Sevdaucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Herkese merhaba konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama başlıktan anlaşılıyor böyle bir şey mümkün müdür? Bana bunu bir arkadaşım söyledi bende internette araştırdım ama doktorlar bunun mümkün olmadığı söylüyor. Fakat bazı haberler var bu sebeple ölen bir adam yada bu şekilde hastaneye kaldırılan çiftlerle ilgili. Birde yorumlar atanlar olmuş ben hastanede çalışıyorum gördüm yada komşumuzda oldu vs. Vs. Böyle bir şey mümkün değilse, bu yorumlar ve haberler ne :( gerçekten korktum lütfen beni biraz bilgilendirin :(( sözlüyüm. Seneye evleneceğim. :(

Bu arada annemle de konuştum olmaz boşver falan dedi pek ikna olmadım açıkçası :(

Takma böyle şeyleri kafana ... Şehir efsanesi denilse yeridir... Bir kaç örnek olması doğruluğu ispat etmeye yetmez.. ben hiç duymadım böyle bişeyi.. köpek mıyız biz canım :KK53:

Takma böyle şeyleri kafana ... Şehir efsanesi denilse yeridir... Bir kaç örnek olması doğruluğu ispat etmeye yetmez.. ben hiç duymadım böyle bişeyi.. köpek mıyız biz canım :KK53:
Öyle tabii ama ne bileyim o yorumlar haberler biraz korkuttu

Hayır hiç takılma böyle şeylere.. dedim ya şehir efsanesi... Eşin seni güzelce hazırladiktan sonra korkulacak bişey yok .. bunca şeyi kafaya takıp da geceni rezil etme

Ohoooo o eskiden miş gülüm yaa. Afedersin ama vajina yerine idrar deliğine sokmaya çalışan erkekler yüüznden yaşanıuomuş , kankam hrmşire o anlatmıştı, neden şimdidenn kendini gerecek, stres olacaksın ki rahat ol ...

Hayır hiç takılma böyle şeylere.. dedim ya şehir efsanesi... Eşin seni güzelce hazırladiktan sonra korkulacak bişey yok .. bunca şeyi kafaya takıp da geceni rezil etme
Teşekkür ederimmm öyle yapmaya çalışacağım

Ohoooo o eskiden miş gülüm yaa. Afedersin amanvajina yerine idrar deliğine sokmaya çalışan erkekler yüüznden yaşanıuomuş , kankam hrmşire o anlatmıştı, neden şimdidenn kendini gerecek, stres olacaksın ki rahat ol ...
Hadi yaa öyle miymis oraya bir şey giremez ki :)

Teşekkür ederimmm öyle yapmaya çalışacağım
Seni çok fazla rahatsız ediyorsa bir kadın doğum doktoruyla konuş o sana tıbbi bilgiler verir emin ol. Bir de üzerine güler :))) ama sen yinede sor utanılacak bişey değil ;)

Ohoooo o eskiden miş gülüm yaa. Afedersin ama vajina yerine idrar deliğine sokmaya çalışan erkekler yüüznden yaşanıuomuş , kankam hrmşire o anlatmıştı, neden şimdidenn kendini gerecek, stres olacaksın ki rahat ol ...
İdrar deliği mı ? Anam küçücük orası nasıl orayı zorluyor :oha:

Seni çok fazla rahatsız ediyorsa bir kadın doğum doktoruyla konuş o sana tıbbi bilgiler verir emin ol. Bir de üzerine güler :))) ama sen yinede sor utanılacak bişey değil :KK66:
Sanırım düğünden önce gitsem konuşsam iyi olacak :) ama bazı doktorlar biraz sert çekiniyorum açıkçası böyle bir şey sormaktan

Sanırım düğünden önce gitsem konuşsam iyi olacak :) ama bazı doktorlar biraz sert çekiniyorum açıkçası böyle bir şey sormaktan
Bazı doktorlar ... Kadın doğum doktorları o konularda biraz daha hassas oluyorlar. Hiç tecrüben yok sonuçta değil mı ? Eee sorman da gayet mantıklı... O arada bir de muayene olursun :)

Bazı doktorlar ... Kadın doğum doktorları o konularda biraz daha hassas oluyorlar. Hiç tecrüben yok sonuçta değil mı ? Eee sorman da gayet mantıklı... O arada bir de muayene olursun :)
Evet hiç yok :) o yüzden ne duysam korkuyorum işte :(

Keşke bir kaç olumlu cümle daha duysaydim yaa :(

Aynen :) nekkadat çabalıyorlrsa artık , başarmışlar.

Tecrübesizlik mii , cahillik mi valla bende bilmiyorum :) :halay:
Ama orası küçücük bir delik ya kadının iyi idrar yollarını mahvetmemis ne akılsız insanlar var ya bence cahillik ... Biri de oğlum bu işin usulü budur dememiş mı ya üzüldüm bak şimdi :KK70:

Back