• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kendine zaman ?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
29
Merhabalar. Biraz sohbet edelim istedim. Özellikle duygusal birlikteliği olanlara bisey sormak istiyorum. Erkek arkadaşınız, eşiniz, nişanlınız veya siz (kendiniz) kendinize ne kadar zaman ayırıyor sunuz gün içinde ? Erkek arkadaşım bu günlerde arkadaşlarıyla biraz fazla zaman geçiriyor gibi. Buna karşi değilim ama bana daha çok zaman ayırsın ya da onlara fazla zaman ayırıyor gibi geliyor belki de. O yüzden siz neler düşünüyorsunuz bu konuda konuşalım istedim .

Sizin beklentilerinize ve sahip olduğunuz şartlar da etkileyebilir
Çalışma şartları(saati yoğunluğu özellikle)
Aranızdaki mesafe ve imkanlar
Yani sizinle buluşma birşeyler paylaşma imkanı varken bunu arkadaşlarıyla mı değerlendiriyor yada sizinle yapabileceği etkinlikleri arkadaşlarıyla mı yapıyor yoksa sizinle de vakit geçiriyor ama arkadaş ortamına da belli bir zamanını mı ayırıyor

Bilmem ki. Aynı evdeyiz. Bitbit konusur dururuz devamlı. Arada arkadaşlarıyla buluşur. Benim çok yakın bir arkadaşım var ona giderim ya da birlikte dışarı çıkarız onunla. Onun haricinde evdeyiz birlikte. Zaten hamileyim. Sıkıcı miyiz neyiz biz ya 😅

Back
X