ilişkide kanama

15beyonce

çok mutluyum...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
1.201
2
66
İstanbul
merhabalar öncelikle ben çok fayda görücemi inanarak derdimi paylaşmak istiyorum 1 aylık evliyim ilk ilişkiden sonra 3 gün normal akıntıyla kanama oldum biraz ara verdik hatta korktum istemdim adet günümde girince 20 günü buldu rahat bırakıp tekrara denedik gene kan geldi damla damla çok olmasada endişendirecek kadar aktı ve ilişkimin ağrısını anlatamam doktora gittim bana girişinde yaralanma olduğunu ve kızlık zarımın hala açılmamış olduğunu söledi ayrıca vajinamın dar olduğunu genişletebilicemi söledi yarlar için krem verdi ve kayganlaştırı al dedi şuan 4 gündür düzenli kremi kullanıyorum fakat iyileşmesini istediğimden ilişkiyi denemedik kayganlaştırıcı işimi kolaylaştırır mı bana yardım edin lütfen gene acı çekicem telaşındayım doktor yaraların2 hafta iyileşmesi sürer dedi beklemeli miyim yoksa deneyip ilişkiyimi yaşamalıyım

şekerim bende senin yaşadıklarını yaşadım sayılır.o ilk kanamadan sonra kanamaz zannediyordum.ama öyle olmadı.her ilşkide kanamam oldu,çok gelmesede 2-3 damlanın bile olması insanın moralini alt üst ediyor.ve ilşki sırasında bir acı hissediyordum.sanki zor olacakmış gibi.ama ben doktora gitmedim,ablamın tanıdık bir doktoru sayesinde ona ulaştık ve zedelenme olmuş olabilir dedi doktor.çok sık ilşkiye girmesin ve giriş mümkünse çok yavaş olsun(yani ilişkinin tümü yavaş)dedi.
inanır mısın her ilşkiden sonra kan gelişinde ağlıyordum.benim kanamalarım 2 ayı buldu.ALLAHIMA çok şükür kanmam kesildi şu an 5 aylık hamileyimdarısı senin başına inşallah...
SANA TAVSİYEM SAKIN KORKMA!ÇOK SIK DEĞİL AMA YAVAŞ OLSUN.1 HAFTADA ARA VEREBİLİRSİNİZ BU SİZE KALMIŞ.BİR DE ŞU ÇOK ÖNEMLİ KENDİNİ O AN SAKIN KASMA RAHAT BIRAK KENDİNİ BÖYLELİKLEDE VAJİNADA DARALMAZ AZ ACI HİSSEDERSİN.TAMAM!GEÇMİŞ OLSUN EN KISA ZAMANDA BYE

çokteşekkür ederim cevabınız için acıyı göz önündebulundurunca inanın tekrar denemek o kadar zor ki sankiisavaşa çıkıcam gibi denememitavsiye eder misiniz 5 gündür bişe yapmadık

çokteşekkür ederim cevabınız için acıyı göz önündebulundurunca inanın tekrar denemek o kadar zor ki sankiisavaşa çıkıcam gibi denememitavsiye eder misiniz 5 gündür bişe yapmadık

aynı şeyleri yaşayınca sizi anlamam hiçte zor değil.evet şu acı!deneme noktasında şunu söyleyebilirim.herşeyden önemlisi eşinizin size desteği.bu yönde fikri tamamen sana bırakmalı.ama diyememki sana aylarca yapma bu sefer ilişkiden soğursun.bence haftada 1 veya 2 .çünkü orası suan çok hassas.doktorun dediği gibi zedeli.ama o acı kalıcı değil inan bana geçicek.o ölüm gibi olan anlar geçicek inşallah.ben her ana o acıyı hissettiğimde geçmicek zannederdim ve ağlardım.üstünden bu gerginliği at bence.ve eşinin desteğide önemli SAĞLICAKLA...

teşekkür ederim yardımcı oldunuz gerçekten bişe sorucamsizdede dışardan gözüken yarıklar varmıydı

canım benim saol ilgin için kanama olmadı ama ilişkide zorluk yaşıyorum sanırm enfeksiyonvar kayganlaştırıcıda kullanıyorum git gelde zorluk var birde artık peynirkesiğiakıntı oluyorşuanadetdönemindeyim bitiminde doktora gitmeyi düşünüyorum adetdöneminde gidebilirmiyim doktora

eğer akıntı süt kesiği gibi ise mantar olabilir.sakın ihmal etme.fitil veya krem verebilir.fazla endişe etme.kanamalarının kesildiğine sevindim. inşallah bu durumuda atlatırsın.selametle...

bu sıkıntı hem kanama hem de ağrı bende de var. sanırım mantar ile ilgili. ya da yara vardır.. doktorbana tahriş dedi.. acaba kaygınlaştırıcılar işe yarar mı.bi de onları doktor yazmaz demi.eczaneden direkt almaya çekiniyorum da

kendini kasmıyorsan evet yara olabilir ama bilmiyorum ki doktor yazıyor ama ne gerek var internettende alabilirsin meselaa

doktora gittim. Çok tahriş olmuş ve hafif bir mantar var dedi.kuruluk ağrı ve kanama normalmiş yani

Son düzenleme:

canım benimde evlendikten sonra 4 kanamam oldu sonra düzeldi.

doktora da gitmedim. çünkü öyle şiddetli ağrım olmadı önemsemedim.

kayganlaştırıcı kremin tabii ki faydasını görürsün ama yaralarının iyileşmesini bekle.

sonra daha kötü olabilir yaraların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…