- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Ona sordum ben, bırakmak istemedi.Bende böyle bir alternatif buldum.Üç ayda heyecan bittiyse geri gelmez. Çok hızlı tükenmiş her şey. Ayrıca kovalanan olmak ilişkiye heyecan katmaz. Kovalayan sizin durumunuzda olduğu gibi bir yerden sonra bıkar ve geri çekilir.
Beni bırakmak istiyor musun diye mi sordunuz?Ona sordum ben, bırakmak istemedi.Bende böyle bir alternatif buldum.
Ahh, o kadar güzel yazmışsınız kii çok teşekkür ederim yarından itibaren hepsini uygulayacağımKendinize odaklanın. İlişkinin başında size ilgi duymasının sebebi ona odaklanmamış olmanızdı. Kendinize odaklanmıştınız. O da sizi merak ediyordu.
Şimdi ne oldu? Artık sizi merak etmiyor. Çünkü sürekli sizden bi adım geliyor. Siz ilgi bekliyorsunuz. Onun ilgisi olmadan, onunla konuşmadan, kendi kendinize vakit harcayarak da sıkılmadığınızı gösteremiyorsunuz. O yüzden ilgisini kaybediyor size.
Mesajları azaltın, o yazmadıkça yazmayın. Az yazın, öz yazın. Kendinizle meşgul olun. Sıkılmayın. Mutlu olmayı öğrenin kendinizle. Ona her şeyi anlatmayın. O öğrensin. Sıkıldığınızı söylemeyin. Önce can, sonra canan. O size gelir zaten böyle davranırsanız.
Ne yapmam gerek peki?Adam duygularinizdan emin olmuş
O kovalaniyor suan
Haklısın, ama bir süre geri çekileceğim.Olmazsa ayrılırım artık.Iki secenegin var ya geri cekileceksin ya da bekledivin ilgiyi goremiyorsan ayrilacaksin. Onun ayrilmasini beklemeden. Uzerine dusup totosunu kaldirmana gerek yok, bulunmaz hint kumasi degil sonucta.
Ahh, o kadar güzel yazmışsınız kii çok teşekkür ederim yarından itibaren hepsini uygulayacağım
Artık öyle yapacağım, teşekkür ederim:)Gün içinde konusmadiginiz için vakit geçirmek istemenizi anlıyorum ama işten yorgun donuyorsa dinlenmek onun da hakkidir sanırım. Nasil söylediğinizi bilmiyorum tabii ama biraz kendi haline birakin, kendinize odaklanın bence. Hem biraz da o merak etsin :)
Doğruu söylüyorsunuz,çok teşekkür ederim .Gelişme olursa bilgilendireceğim siziRica ederim. Uygulayın. :) Bir erkeği etkilemenin en iyi yolu, onu etkilemeye çalışmamaktır diye bi şey okumuştum.
Kadınlar daha duygusal, genelde bağlanmaya çok açığız. Hayatımıza biri girince hemen merkeze koyuyoruz. Ay benle ilgilensin, benle konuşsun falan filan. Siz kendinizle ilgilenin, o sizle ilgilenir zaten. Onsuz yapabildiğinizi, mutlu olduğunuzu görsün. Bu zaten bir taktik değil. Olması gereken. :)
Unutma kendi kendine yetebiliyorsan, kimseye eyvallahin olmazsa iliskilerde ilgi kirintisi beklemezsin. Sevgi kirintilariyla avunma da zaten. Bir sure arama. Ararsa da herseyini anlatma. Kisa net cevaplar ver. O sormadan herseyini anlatma. Baktin olmuyor, hayatini onu bekleyerek gecirme.Haklısın, ama bir süre geri çekileceğim.Olmazsa ayrılırım artık.
Unutma kendi kendine yetebiliyorsan, kimseye eyvallahin olmazsa iliskilerde ilgi kirintisi beklemezsin. Sevgi kirintilariyla avunma da zaten. Bir sure arama. Ararsa da herseyini anlatma. Kisa net cevaplar ver. O sormadan herseyini anlatma. Baktin olmuyor, hayatini onu bekleyerek gecirme.
Çok teşekkür ederim haklısınız çok
Kocan olsa tamam da, kısa surede heyecan bıtmıs ayrılmak varken ne dıye boyle alengirli seylerle ugrasmak istersiniz.
Ayrıl gıtsın ya.
Ne yapmam gerek peki?