ilişkide boy önemlimidir?

alminaasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
12
1
36
merhaba arkadaslar sızce erkekle kadının aynı boyda olması sorun mudur?eskı esım benden 15 cm uzundu sımdı evlenmek ıstedıgım kısı ıse benımle aynı boyda erkek kadından en az 10 cm uzun olmadır dıyenler var cevremde ve sson zamanlarda bu kafama fazlasıyla takıldı sevgı varsa boyun onemı yoktur dıye dusunuyorum ben ama bırde sızın fıkırlerınızı alayım dedım

Sormaniz bile tuhaf arada sevgi varsa baskalarnin demesiyle mi hareket edeceksiniz

2 iki insan birbirini seviyosa sorun olmamalı

Önceki esiniz sizden uzunmus sevgi olmayinca demekki boyun bi onemi yokmuş

Sanatcilar var o kadar boyu hic sorun etmiyolar

Yani ağzım açık kaldı.
Bir de koskoca insansın ama akıl yaşta değil tabii. =/
Genelde kendine bir şeyler katıp gelişmesi beklenir insanlardan yaş aldıkça fakat olmayınca olmuyor demek ki.
Çevren ne diyorsa ona göre hareket et sen.
Ölçsünler boyunuzu. 10 cm'den az fark varsa evlenme.

155cm lik bir kız arkadaşımın 182 cm lik erkek arkadaşı var. Önemli olan onların anlaşması ama arkadaşım çok küçük kalıyor çocuğun yanında.
Ama çok iyi anlaşıyorlar, mutlular.

Bu kadar şekilci olmayın ama ya Ben hep erkekler boya takıntılı sanırdım. Bir kız arkadaşım vardı, ilk buluşmaya giderken çocukla aynı boydalarsa falan özellikle yüksek topuklu giyerdi, çocuk kompleksli mi değil mi diye bakmak için.

benim eşimle boyum aynı gayet de iyi durumdayız diye düşünüyorum

Boy deyince yanlış anlayan bir ben miyim?
Sorunun gerçekten boy olabileceği hiç aklıma gelmemişti. :)
"Bir derdim var"a bakın bir. Öyle sorunlar, öyle adamlar(!) var ki; adam gibi adam bulduysanız, sizden 10 cm kısa olsa bile, ortada bir sorun yoktur.

Şahsen ben yakıştırmıyorum.
Kadının boyu uzun, erkek kısa.
Çanta taşır gibi,
Ben yakıştırmıyorum.

ben 1,50 eşim 1,65 gayette iyi anlaşıyoruz boya takılı kalma mutluluğa bak

Onlara eski esim 15 cm uzundu da noldu ex oldu boyle olmuyo o isler de gec milletin lafina gore mi ayrilcan adamdan

evlenmeyi düşündüğün adamın boyuna niye takılıyorsun ki?

dert olmayınca dert aramış gibime geldın,yada için sınmıyorda,boy dıyosun,bişey var ama anlamadım...

Ben 165, erkek arkadasım da 195cm :)Ilk başlarda limon kasası taşırım onunla gittiğimiz yerlerde diyordum ama artık alıştım. :) 15 cm ne ki bu durumda :)

benım bı tanıdıgım vardı su an görusmedıgım kocasının boyu 165 falan kendısı 155 ama 190 lık adamlara bakıodu sırf boy yuzunden kocasını sallamıodu hatta benım esım 176 normal yanı ona uzun boylu dıyordu bu boy takıntısı sendeyse evlenme kesınlıkle sorun oluyor karakter de az musaıtse onun bunun kocasına bakılıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…