bir doktora gitmende fayda var,bendede olmuştu yıllar önce..kist çıkmıştı...geçmiş olsun
merhaba gecmis olsun
ben dktor degilim ama cok buyuk ihtimalle kisttir anlattigina gore veya miyomda olabilir ayni seyleri bende yasiyorum her iliski sonrasi olmasa bile ve bendede oldukca buyuk bi miyom var ve maalesef kistimde varmis
canim seni okadar cok iyi anliyorumki...
cunku suanda bende doktora gitmeye korkuyorum kotu birsey diyecekler diye cunku en son gittigimde herkes ameliyat demisti ve bes doktor gezdim ilki okdr rahat bir sekilde rahmin alinir demistiki digerlerine nasil gittigimi hatirlamiyorum bile ama aradan 7 ay gecti ve ben amelaiyt icin adim atamadim ve simdi kontrole bile ne durumda miyom buyudumu ne durumda diye gidemiyorumda kotu birsey diyecekler diye ki 7 ay once mecbur ameliyat dedikleri halde, cok korkakmisim arkadasim onu anladim durumum kesin oldugu halde cocuk gibi adim atamiyorum yani anliycan senin de icindeki korkunu erteleme sebebini anliyorum benim gibi birinin sozunu ne kadar dinlersin bilmem ama sen benden daha cesaretlisindir belki diye soyluyorum geciktirmeden git bi doktora belkide birsey yoktur iltihap vs gibi birseyse agrilari bosuna cekme ve sikinti yapma kendine bu surede
sagol canim
akinti olai bendede var ve artik adetim bitti derken kan sekilinde aktimda oluyor birveya iki gun sonrasindanormal akinti yani bu durumlardan sebeb ik haftam geciyor
bende senin gibi bi cesaretleniyorum su an gittigim gibi keske ameliyata alsalar diyroum obur turlu tarih verdikleri zaman bayiltilana kadar stres yapacam yiyemiycem icemiycem uyuyamiycam hastane nasil gidecem diye dusunuyorum ameliyat tarihide
insallah sende miyom veya kist yoktur ama gozuk bi an once ben gidemiyorum ama
Cinsel birleşme esnasında oluşan bir çok ağrı önemli sonuçlar doğurmuyor aslında.Normal olarak kendinizi tatmin etmek için orgazm olma durumlarınızdada aynı ağrıları duyuyorsanız bir doktora gözükmenizde fayda olucaktır.Kötü birşey çıkması korkusu dahada kötüleşebilir ve tedaviyi zorlayıcı olabileceğini hatırlatmak isterim..En kısa sürede uzman bir doktara başvurunuz..
Sağlıklı günler dilerim...
arkadasim merak ettigim birsey var
sadece iliski esnasinda ve kisar bi sure sonrasindami oluyor agrin yoksa normalde demi olabiliyor
merhaba arkadaşlar. Ilişki sırasında özellikle belli süreden sonra çok fazla ağrım oluyor. Sanki biri yumurtalıklarıma iğne batırıyormuş da patlayacakmış gibi hissediyorum. Ve bu canımı çok yakıyor. Ilişkiden sonrada yumurtalıklarım da bazen hafif bazen de şiddetli ağrı hissediyorum. Bunun nedeni ne olabilir sizce ya da aranızdan birine de oluyor mu?? :s :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?