• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Ağrı

Yarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
32
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. İlişki sırasında özellikle belli süreden sonra çok fazla ağrım oluyor. Sanki biri yumurtalıklarıma iğne batırıyormuş da patlayacakmış gibi hissediyorum. Ve bu canımı çok yakıyor. İlişkiden sonrada yumurtalıklarım da bazen hafif bazen de şiddetli ağrı hissediyorum. Bunun nedeni ne olabilir sizce ya da aranızdan birine de oluyor mu?? :S :S

bir doktora gitmende fayda var,bendede olmuştu yıllar önce..kist çıkmıştı...geçmiş olsun

merhaba gecmis olsun

ben dktor degilim ama cok buyuk ihtimalle kisttir anlattigina gore veya miyomda olabilir ayni seyleri bende yasiyorum her iliski sonrasi olmasa bile ve bendede oldukca buyuk bi miyom var ve maalesef kistimde varmis

merhaba gecmis olsun

ben dktor degilim ama cok buyuk ihtimalle kisttir anlattigina gore veya miyomda olabilir ayni seyleri bende yasiyorum her iliski sonrasi olmasa bile ve bendede oldukca buyuk bi miyom var ve maalesef kistimde varmis

Bende bundan korkuyorum o yüzden doktora gidip gerçekle yüzleşemiyorum. Zaten bu acının bu ağrının başka bişeyden olması zor bi ihtimal :S adet zamanımda çok ağır geçiyor :S

Son düzenleme:
canim seni okadar cok iyi anliyorumki...

cunku suanda bende doktora gitmeye korkuyorum kotu birsey diyecekler diye cunku en son gittigimde herkes ameliyat demisti ve bes doktor gezdim ilki okdr rahat bir sekilde rahmin alinir demistiki digerlerine nasil gittigimi hatirlamiyorum bile ama aradan 7 ay gecti ve ben amelaiyt icin adim atamadim ve simdi kontrole bile ne durumda miyom buyudumu ne durumda diye gidemiyorumda kotu birsey diyecekler diye ki 7 ay once mecbur ameliyat dedikleri halde, cok korkakmisim arkadasim onu anladim durumum kesin oldugu halde cocuk gibi adim atamiyorum yani anliycan senin de icindeki korkunu erteleme sebebini anliyorum benim gibi birinin sozunu ne kadar dinlersin bilmem ama sen benden daha cesaretlisindir belki diye soyluyorum geciktirmeden git bi doktora belkide birsey yoktur iltihap vs gibi birseyse agrilari bosuna cekme ve sikinti yapma kendine bu surede

canim seni okadar cok iyi anliyorumki...

cunku suanda bende doktora gitmeye korkuyorum kotu birsey diyecekler diye cunku en son gittigimde herkes ameliyat demisti ve bes doktor gezdim ilki okdr rahat bir sekilde rahmin alinir demistiki digerlerine nasil gittigimi hatirlamiyorum bile ama aradan 7 ay gecti ve ben amelaiyt icin adim atamadim ve simdi kontrole bile ne durumda miyom buyudumu ne durumda diye gidemiyorumda kotu birsey diyecekler diye ki 7 ay once mecbur ameliyat dedikleri halde, cok korkakmisim arkadasim onu anladim durumum kesin oldugu halde cocuk gibi adim atamiyorum yani anliycan senin de icindeki korkunu erteleme sebebini anliyorum benim gibi birinin sozunu ne kadar dinlersin bilmem ama sen benden daha cesaretlisindir belki diye soyluyorum geciktirmeden git bi doktora belkide birsey yoktur iltihap vs gibi birseyse agrilari bosuna cekme ve sikinti yapma kendine bu surede

Çok geçmiş olsun arkadaşım,allah şifa verir inşallah. 2 yıla yakındır adet ağrılarım çok şiddetli,ilaç içmeden duramıyorum. İlişki sonrası ağrım 8-9 aydır varken şimdi birde 6-7 aydır ilişki esnasında da anlattığım şekilde canım yanıyo. Doktora gitmeyi çok düşündüm fakat seninde bildiğin gibi gitmeye o kadar korktum ki,acıya katlanmaya çalışıyorum bi şekilde ama bazen öyle bir canım yanıyo ki dayanamıyorum. Geciktirmeden gitsem çok iyi olucak ama cesaretim yok işte,tam cesaretleniyorum hemen geçiyo :( Adet dönemine yakın zamanda hafif bir akıntım oluyordu yani olması gerektiği gibi fakat 2 aydır özellikle bu ay değişik bi akıntıydı. Tüm bunların sonucunda kötü bişey olmaması çok zor gibi geliyo.

sagol canim

akinti olai bendede var ve artik adetim bitti derken kan sekilinde aktimda oluyor birveya iki gun sonrasindanormal akinti yani bu durumlardan sebeb ik haftam geciyor

bende senin gibi bi cesaretleniyorum su an gittigim gibi keske ameliyata alsalar diyroum obur turlu tarih verdikleri zaman bayiltilana kadar stres yapacam yiyemiycem icemiycem uyuyamiycam hastane nasil gidecem diye dusunuyorum ameliyat tarihide

insallah sende miyom veya kist yoktur ama gozuk bi an once ben gidemiyorum ama

Cinsel birleşme esnasında oluşan bir çok ağrı önemli sonuçlar doğurmuyor aslında.Normal olarak kendinizi tatmin etmek için orgazm olma durumlarınızdada aynı ağrıları duyuyorsanız bir doktora gözükmenizde fayda olucaktır.Kötü birşey çıkması korkusu dahada kötüleşebilir ve tedaviyi zorlayıcı olabileceğini hatırlatmak isterim..En kısa sürede uzman bir doktara başvurunuz..

Sağlıklı günler dilerim...

sagol canim

akinti olai bendede var ve artik adetim bitti derken kan sekilinde aktimda oluyor birveya iki gun sonrasindanormal akinti yani bu durumlardan sebeb ik haftam geciyor

bende senin gibi bi cesaretleniyorum su an gittigim gibi keske ameliyata alsalar diyroum obur turlu tarih verdikleri zaman bayiltilana kadar stres yapacam yiyemiycem icemiycem uyuyamiycam hastane nasil gidecem diye dusunuyorum ameliyat tarihide

insallah sende miyom veya kist yoktur ama gozuk bi an once ben gidemiyorum ama

İnşallaah canım ya bakalım ilk cesaretlendiğim anda hemen çıkıp gidicem yoksa başka türlü başa çıkamicam bu korkuyla ne yazık ki

Cinsel birleşme esnasında oluşan bir çok ağrı önemli sonuçlar doğurmuyor aslında.Normal olarak kendinizi tatmin etmek için orgazm olma durumlarınızdada aynı ağrıları duyuyorsanız bir doktora gözükmenizde fayda olucaktır.Kötü birşey çıkması korkusu dahada kötüleşebilir ve tedaviyi zorlayıcı olabileceğini hatırlatmak isterim..En kısa sürede uzman bir doktara başvurunuz..

Sağlıklı günler dilerim...

Evet o zaman da yumurtalıklarımda ağrılar hissediyorum en az 2-3 saat süren ağrılar oluyor. Teşekkür ederim sizede sağlıklı günler (:

arkadasim merak ettigim birsey var

sadece iliski esnasinda ve kisar bi sure sonrasindami oluyor agrin yoksa normalde demi olabiliyor

arkadasim merak ettigim birsey var

sadece iliski esnasinda ve kisar bi sure sonrasindami oluyor agrin yoksa normalde demi olabiliyor

İlişki esnasında ve sonrasında uzun bi süre devam ediyor ve bazı zamanlarda da ara ara ağrılar hissediyorum. Adet dönemimde çok ağrılı geçiyor canım.

merhaba arkadaşlar. Ilişki sırasında özellikle belli süreden sonra çok fazla ağrım oluyor. Sanki biri yumurtalıklarıma iğne batırıyormuş da patlayacakmış gibi hissediyorum. Ve bu canımı çok yakıyor. Ilişkiden sonrada yumurtalıklarım da bazen hafif bazen de şiddetli ağrı hissediyorum. Bunun nedeni ne olabilir sizce ya da aranızdan birine de oluyor mu?? :s :s

bende de oluyoru tatlım ben dört aylık evliyim ilk sıralar oldu ama şimdi yok neden olduğunu da bilmiyorum iltihaplanmadan diye duymuştum

Back