Hanımlar, doktora da göründüm. İçime alet girdirmeden üstten cihazla muayene etti. Kist, miyom bilmem ne hiçbir sorunun yok dedi. Akıntımda herhangi bir kültür mantar vs de çıkmadı. Vajina girişim de ilişkiye uygunmuş.
Henüz cinsel ilişki olaylarında yeniyim 3 defa tamamen girdi penis. 3 ünde de korkunç bir ağrı yaşadım. Sonuncusunda dişimi sıkayım dedim ama gerçekten dayanamadım artık. İlk girişte kan gelmemişti 2. ve 3. girişlerde kan da geldi.
ben artık çok korkuyorum hanımlar cinsellikten soğudum hevesim falan kalmadı hiç. Ne yapmalıyım yardım edin. İlk girişten sonra çok ağrıdığı için ben orası açılsın diye parmak egzersizi yapmıştım vajina biraz daha genişledi ama yine ağrı devam. Hep böyle mi olacak bu cinsellik valla soğudum
Not: iki parmağımla vajina içine git gel yaptığımda hiç ağrı olmuyor. Ama penis girince çok ağrıyor.
Başka doktora gitmeyi dene o da sorun yok derse zamanla geçmesini beklersin. Daha çok yenisin zamanla alışacaktır en fazla bir ay düzenli şekilde deneseniz acımadığını görürsün bu süreçte biraz dişini sıkmak gerekiyor
Penis iki parmağından daha kalın o yüzdendir, önce doktora gidin gerçekten sorun yoksa parmak sayısını arttırmayı deneyin ya da silatör setlerinden edinin, vajina esnek evet ama penisle uyum sağlaması yine de zaman alıyor, kayganlaştırıcı kullanmadan yapmayın ama.
Bence tamamen psikolojik.
Dişimi sıktım demişsin. Dişini sıkarken yüksek ihtimalle kendini de sıktın ve kasıldığın için penetrasyon'a izin vermemissindir. Haliyle de canın yanmış.
İğne yaptırırken bile eğer rahat bir şekilde gidersen acısını az hissedersin, ama daha aciyacagini bildiğin bir igneyse kendini sıkarsin, hem iğne acır, hem orada kalıp gibi saatlerce kalır...
Senin durumun da aynen böyle.
O yüzden bence kendini rahatlatacak şeylere odaklan. Hatta kati çizgileriniz yoksa birkaç kadeh birseyler için öncesinde, biraz cakirkeyf olun
Olaya da hemen girmeyin, uzun uzun uzun sohbet edip gülüp geçip biraz öpüşüp koklasip biraz daha güzel seyleren bahsedip dans edip falan... En sonunda bir birleşme yaşayın.
Bence fark edecektir