• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide ağrı oldu eve gelince kanama

Wacky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
6
5
86
Diyarbakır
Arkadaşlar bir aya yaklaşık erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz.Pek bir sorun yaşamadım bu konuda.İlk ilişkiye girdiğimde kanama olmadı ikincisinde oldu.Pek ağrı da hissetmedim.Ondan sonra da bayağı bi ilişkiye girdik.Daha sonra adet oldum bittim ilişkiye girdik bu gün.İlk seferde pek acı hissetmedim zaten kısa sürdü.Ama üçüncüde acımaya başladı.Dördüncüde daha çok acıdı ama o an pek aldırış etmedim.Eve geldiğimde kilodumda kan vardı.Vajinama baktığımda iste farklılık vardı.Bilemiyorum ama.İdrarımı yaparkende yanma oldu.Sizce nolmuştur?

ilk denemelerde sonuna kadar girmemiştir içine o yüzden kan gelmemiştir.galiba sonuncuunda tam olarak olmuş yanma ,acı,kanama bu yüzdendir ama vajinandaki farklılık nasıl anlamadım.nereye ne olmuş. tam olarak..

ilk denemelerde sonuna kadar girmemiştir içine o yüzden kan gelmemiştir.galiba sonuncuunda tam olarak olmuş yanma ,acı,kanama bu yüzdendir ama vajinandaki farklılık nasıl anlamadım.nereye ne olmuş. tam olarak..

Tamam ben aynala baktım dudağın bir kısmı tahriş olmuş ve kanamış.Vajinam şiş olduğu için bir farklılık var sanmıştım.Tamamdır :)

Back