- 14 Mart 2025
- 444
- 60
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Dönem dönem bende de oluyor ve çoğu enfeksiyon olduğum zaman oluyor idrar yolu enfeksiyonu falanArkadaşlar üç senelik evliyim üç senedir genelde ilişkilerimi %70 inde çok fazla acıma ve yanma oluyor sanırım yumurtlama dönemlerinde olmuyor sadece bunu keşfettim adetim bitti üç gün falan oldu biteli şu an bebek düşündüğüm için değerlendirmeye çalışıyorum ve canım çok yanıyor çok acıyor resmen vajinanın içi yanıyor acıyor uzun süre geçmiyor öncesine çok krem kullandım Fito krem ilişkilerden önce o dindiriyordu ama şu anda şeyden korkuyorum acaba sürsem bile sperm öldürür mü hamile kalmam engel olur mu onu da bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı yani inanılmaz canım yanıyor ve biz üstelik evliyiz hala devam ediyor
Peki bu gebe kalmaya engel olur muDönem dönem bende de oluyor ve çoğu enfeksiyon olduğum zaman oluyor idrar yolu enfeksiyonu falan
Enfeksiyon gebe kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum. Daha önce hiç kadın doğum da muayene oldunuz mu bi kontrol ettirin isterseniz sağlıklı bi şekilde gebe kalmak sizin için de daha iyi olurPeki bu gebe kalmaya engel olur mu
Çok fazla gittin evlendiğimden beri hep giderim ama hiç bir şey bulamazlar tertemiz derler gönderirler en son gittiğim doktorda yanma oluyorsa işte krem verdi Salı öğlen akşam kullan demişti onu kullanınca iyi geliyordu ama şimdi de ilaç gibi bir şey olduğu için sonuçta krem acaba sperm öldürür mü diye de kullanmıyorum FİTO kremEnfeksiyon gebe kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum. Daha önce hiç kadın doğum da muayene oldunuz mu bi kontrol ettirin isterseniz sağlıklı bi şekilde gebe kalmak sizin için de daha iyi olur
Evet sıkıntı olabilir. Yanma sebebi kuruluktan kaynaklanıyor olabilir mi hiç takip ettiniz miÇok fazla gittin evlendiğimden beri hep giderim ama hiç bir şey bulamazlar tertemiz derler gönderirler en son gittiğim doktorda yanma oluyorsa işte krem verdi Salı öğlen akşam kullan demişti onu kullanınca iyi geliyordu ama şimdi de ilaç gibi bir şey olduğu için sonuçta krem acaba sperm öldürür mü diye de kullanmıyorum FİTO krem
Bebek deneyecegin iliskilerde krem surmesen daha iyi olur bence. Mantar, enfeksiyon vs olduğunda acır ya da vajinal kuruluk problemin varsa kayganlasmiyorsa o da yapar. Bebek icin bile doktorlar zevk alin iliskiden diyor canin acirken cok zor olur. Eger kayganlasmasiyla ilgili sorunun varsa doktora bunu soyle. Belki jel önerir, gecmis olsunArkadaşlar üç senelik evliyim üç senedir genelde ilişkilerimi %70 inde çok fazla acıma ve yanma oluyor sanırım yumurtlama dönemlerinde olmuyor sadece bunu keşfettim adetim bitti üç gün falan oldu biteli şu an bebek düşündüğüm için değerlendirmeye çalışıyorum ve canım çok yanıyor çok acıyor resmen vajinanın içi yanıyor acıyor uzun süre geçmiyor öncesine çok krem kullandım Fito krem ilişkilerden önce o dindiriyordu ama şu anda şeyden korkuyorum acaba sürsem bile sperm öldürür mü hamile kalmam engel olur mu onu da bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı yani inanılmaz canım yanıyor ve biz üstelik evliyiz hala devam ediyor
Siz tam olarak ıslanmadan ilişkiye giriyor olabilir misiniz?Arkadaşlar üç senelik evliyim üç senedir genelde ilişkilerimi %70 inde çok fazla acıma ve yanma oluyor sanırım yumurtlama dönemlerinde olmuyor sadece bunu keşfettim adetim bitti üç gün falan oldu biteli şu an bebek düşündüğüm için değerlendirmeye çalışıyorum ve canım çok yanıyor çok acıyor resmen vajinanın içi yanıyor acıyor uzun süre geçmiyor öncesine çok krem kullandım Fito krem ilişkilerden önce o dindiriyordu ama şu anda şeyden korkuyorum acaba sürsem bile sperm öldürür mü hamile kalmam engel olur mu onu da bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı yani inanılmaz canım yanıyor ve biz üstelik evliyiz hala devam ediyor
Ya şöyle söyliyim eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor o yüzden tam anlamıyla Islanamıyorum ya o hemen o ana geçiş yapıyorCranberry kullan takviye cinsellik sonrası tuvalete çık ve fito krem sürme ıslanmıyor musun
Ya ben eşime söylüyorum bunu ama işte anlamıyorSiz tam olarak ıslanmadan ilişkiye giriyor olabilir misiniz?
Evet ben de size katılıyorum dediğim gibi çok kısa sürüyor bizim ön sevişmemiz 5 dakika falan sürüyor o hemen kendi ereksiyon olunca hemen ilişkiye başlamak istiyor acele ediyor yani ben de tam hızlanamıyorum bence öyle düşünüyorum mesela yumurtlama dönemlerinde hiç acımam olmuyor çünkü zaten vajina kaygan oluyorBebek deneyecegin iliskilerde krem surmesen daha iyi olur bence. Mantar, enfeksiyon vs olduğunda acır ya da vajinal kuruluk problemin varsa kayganlasmiyorsa o da yapar. Bebek icin bile doktorlar zevk alin iliskiden diyor canin acirken cok zor olur. Eger kayganlasmasiyla ilgili sorunun varsa doktora bunu soyle. Belki jel önerir, gecmis olsun
Sevişme o zaman bu sorun bi4meden çocuk düşünmeYa şöyle söyliyim eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor o yüzden tam anlamıyla Islanamıyorum ya o hemen o ana geçiş yapıyor
Ya evlendiğimizden beri genel olarak bu şekilde ben hep uzun tutmak istiyorum ama kendisi kısa tutuyor ve kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz benim canım bazen çok fazla yanıyor o zaman da onun ereksiyonu düşüyor bundan dolayı acele ediyor aslındaSevişme o zaman bu sorun bi4meden çocuk düşünme
Fito krem falan değil sizin sorununuz ıslanmadan cinsellik kaynaklı, çok canınız yanıyordur en azından kayganlaştırıcı jel kullanın, iki tarafdan biri keyif almıyorsa bu cinsellikten ziyade başka bir şey oluyor.Ya ben eşime söylüyorum bunu ama işte anlamıyor
Jel kullanıyoruz eşim alıyor zevk ben sadece çok nadir zamanlardaFito krem falan değil sizin sorununuz ıslanmadan cinsellik kaynaklı, çok canınız yanıyordur en azından kayganlaştırıcı jel kullanın, iki tarafdan biri keyif almıyorsa bu cinsellikten ziyade başka bir şey oluyor.
O zaman çnce ereksiyon derdini çözsünYa evlendiğimizden beri genel olarak bu şekilde ben hep uzun tutmak istiyorum ama kendisi kısa tutuyor ve kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz benim canım bazen çok fazla yanıyor o zaman da onun ereksiyonu düşüyor bundan dolayı acele ediyor aslında
İşte o yüzden siz tam ıslanmadığınız için canınız yanıyor ve tahriş oluyordur. Çocuktan önce sizin de zevk alacağınız bir cinsel yaşam kurmanız daha doğru olur. Eşinizle bu aceleci tavrı hakkında hiç konuştunuz mu?Ya şöyle söyliyim eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor o yüzden tam anlamıyla Islanamıyorum ya o hemen o ana geçiş yapıyor
Evet o yuzden sen kendini hazırla sonra yakinlas esinle benceEvet ben de size katılıyorum dediğim gibi çok kısa sürüyor bizim ön sevişmemiz 5 dakika falan sürüyor o hemen kendi ereksiyon olunca hemen ilişkiye başlamak istiyor acele ediyor yani ben de tam hızlanamıyorum bence öyle düşünüyorum mesela yumurtlama dönemlerinde hiç acımam olmuyor çünkü zaten vajina kaygan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?