İlişkide acı daha baskın

teletabiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
207
144
53
31
Merhaba hanımlar. Ben bu konuda yeniyim ve cahilim. İlişki esnasında ıslanma sorunum olmadığı halde acı duyuyorum.Zamanla geçer dedim ama pek bir değişme olmadı. Uzun zamandır yumurtalık kistlerime baktırmıyorum, erteliyorum. Sizce kistler sebep oluyor olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bir uzmanla görüşmeniz de fayda var.

Aynı sorun bende de vardı ..
Sonra öğrendim ki çikolata kistim var ..
Bence ihmal etme muayene ol ..

doktora git
binlerce nedeni olabilir

Size tavsiyem bir doktora gitmeniz. Bir rahatsızlıktan dolayıda olabilir, psikolojikte olabilir. Ama geçicidir.

İlişki sırası ve sonrası kanama, ağrı gibi şikayetlerin bir çok sebebi olabilir..Ve maalesef bunlar arasında, dillendirmek istemediğim o kötü hastalık ta var.

Buradan kimse size yardımcı olamaz. Bir jinekoloğa gidin en yakın zamanda.

ben 2 yil boyunca cektim . ama en son tum tetkiklerden sonra psikolojik dendi.
dogumdan sonra azaldi. cok nadir oluyor.
aci cekecegimi dusundugum gunler oluyor hatta.

Internete binlerce kisinin okuyabilecegi biyerlere bunlari yazmayi akil edebiliyorsunuzda, burdakilerin bisey diyemiycegini, doktorun kontrol edip teshis koyabilcegini akil edemiyormusunuz...
Doktora gideceğim ama şu ara vaktim müsait değil. Ben kistlerin sebep olup olamayacağını merak ettim ve öğrendim de. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…