Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aranızda bir çekim yok belli ki veya bu durumun altında yatan travmanın bir şey mi yaşadınızBir tarva
Sevmekle tutku ve ten çekimi/uyumu farklı şeyler, hayatınız boşa geçer çok iyi düşünün.Merhabalar nişanlıyım nişanlımla öpüştüğümüzde çok kasılıyorum yarın bir gün ilk gece yapamama korkum var hatta yapasim bile yok çok itici geliyor öpüşme bile bunu sadece ben mi yaşıyorum nişanlımı seviyorum ama cinsel birliktelik itici geliyor
Hiç adamın günahına girmeden audio bence. Demek ki aranızda o çekim Yok. Sevmek, onun iyi bir insan olması vs ten uyumuyla bağlantılı şeyler değildir.
Nerede tanıştınız? Görüp hoslandiniz mi yoksa internet aile vesilesiyle falan mi tanıştınız?
Hayır bizzat kendi kararmizla bu yola girdik tandigim biriydiHiç adamın günahına girmeden audio bence. Demek ki aranızda o çekim Yok. Sevmek, onun iyi bir insan olması vs ten uyumuyla bağlantılı şeyler değildir.
Nerede tanıştınız? Görüp hoslandiniz mi yoksa internet aile vesilesiyle falan mi tanıştınız?
O zaman tabularınız var farkında olmasanız da .Bu size içten içe engel oluyor. Muhafazakar bir yapınız varsa bu size yanlış geldiği için ona karşı itici bir güç oluşturur. Bence bunu nişanlınız ile konuşun.evlilikte çekim cinsellik önemli noktalar. Gerekirse uzman birinden yardım alınBir travmam olduğunu düşünmüyorum ama böyle seylrin hep ayıp gelmesinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum kendimi tam veremiyorum tamam yeter diyip kesiyorum uzatamiyorum nişanlım istekli olmasa opmem sırf o istiyor diye opuyorumm
Bence zaten bir sürü masrafın olduğu bir dönem, farzet ki aldığın tencereye zam geldi iki bin lira fazla ödedin, o parayla birkaç seans terapiste git.Hayır bizzat kendi kararmizla bu yola girdik tandigim biriydi
İşte meselenin özü bu.Böyle şeyler hep ayıp geliyor bide nişanlılık döneminde öpüşme bile günah olduğunu düşünmüyorum acaba ondan mı hiç bilmiyorum dediğiniz gibi terapis mantıklı