İlişki

mkkskdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
8
0
24
Merhabalar nişanlıyım nişanlımla öpüştüğümüzde çok kasılıyorum yarın bir gün ilk gece yapamama korkum var hatta yapasim bile yok çok itici geliyor öpüşme bile bunu sadece ben mi yaşıyorum nişanlımı seviyorum ama cinsel birliktelik itici geliyor

Merhabalar nişanlıyım nişanlımla öpüştüğümüzde çok kasılıyorum yarın bir gün ilk gece yapamama korkum var hatta yapasim bile yok çok itici geliyor öpüşme bile bunu sadece ben mi yaşıyorum nişanlımı seviyorum ama cinsel birliktelik itici geliyor
Sevmekle tutku ve ten çekimi/uyumu farklı şeyler, hayatınız boşa geçer çok iyi düşünün.

Bir travmam olduğunu düşünmüyorum ama böyle seylrin hep ayıp gelmesinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum kendimi tam veremiyorum tamam yeter diyip kesiyorum uzatamiyorum nişanlım istekli olmasa opmem sırf o istiyor diye opuyorumm
O zaman tabularınız var farkında olmasanız da .Bu size içten içe engel oluyor. Muhafazakar bir yapınız varsa bu size yanlış geldiği için ona karşı itici bir güç oluşturur. Bence bunu nişanlınız ile konuşun.evlilikte çekim cinsellik önemli noktalar. Gerekirse uzman birinden yardım alın

Hayır bizzat kendi kararmizla bu yola girdik tandigim biriydi
Bence zaten bir sürü masrafın olduğu bir dönem, farzet ki aldığın tencereye zam geldi iki bin lira fazla ödedin, o parayla birkaç seans terapiste git.
Böylece belki esas sebebini bulursunuz,ne bileyim, belki beyninde " iyi kızlar böyle şey yapmaz " algısı vardır, çevreden gelen falan. Sebebini bulur çözersin, evliliğin de kötü başlamaz

Böyle şeyler hep ayıp geliyor bide nişanlılık döneminde öpüşme bile günah olduğunu düşünmüyorum acaba ondan mı hiç bilmiyorum dediğiniz gibi terapis mantıklı

Böyle şeyler hep ayıp geliyor bide nişanlılık döneminde öpüşme bile günah olduğunu düşünmüyorum acaba ondan mı hiç bilmiyorum dediğiniz gibi terapis mantıklı
İşte meselenin özü bu.
Benim de bu şekilde bir arkadaşım vardı, sevdiği adamla evlendi. İlk yıllar eziyet gibiydi sonra neyse ki hamile kaldı hamileyken uzak durdu, bebek oldu odaları ayırdılar falan, şimdi evde amcaoğlu gibi takılıyorlar.
Onun da sorunu birincisi bilinç altındaki öpüşen - ellesen kızların kandırıldığına pişman olacağına dair kocakarı sözleri, ikincisi de annesinin günlerinde tanık olduğu savaş muharebesinden hallice ilk gece anılarıydi.
Ona da diyorum terapiye git diye, gitmiyor.
Olan hem gençliğine hem evliliğine oluyor.bari siz gidin

X