İlişki

Glmnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
3
1
1
25
Merhaba ben nişanlımla ilişkiye girdim ama benden kan gelmedi sorun da olmadı ama kendimi kötü hissettim 2 kez ilişkiye girdikten sonra aradan 3 saat sonra benden kan geldi ama fazla değildi sonra kanama olmadı bunun nedeni nedir dr gitmelimiyim

Kanama her kadında olmak zorunda değil. Bazen esneklikten bazen de başka sebeplerden kanama olmayabiliyor. İçiniz rahat edecekse gidebilirsiniz doktora.

Bende 1 senelik evliyim bende de hiç kanama olmadı. Muhtemelen esneklikten dolayıdır. Ki sizin olmuş yine az da olsa. Sıkıntı etmeyin..

Zaten fazla kanama olmuyorki rahat ol bir avuç tan bile küçük bi kanama bildiğim kadarıyla doktorluk bi durum yok haaa pişman olup tadilat onarım için gideceksen bilemiyorum

Ben de 2 senelik evliyim. Bende de kanama olmadı. Kendini kötü hissedecek ne var ki? Kadın olarak başta biz hata yapıyoruz şu zar olayını çok önemseyerek. Sonra erkeklere kızıyorsunuz namus orada mı aranır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…