Arkadaşlar merhaba yardima ihtiyacim var bn nisanli bir genç kizim ve nisanlimla bundan 3 gün önce ilişkiye girdik ilişkiye girerken agri hissettim ve kendimi çok kastm korkudan olsa gerek..3 gundur kasklarim çok agriyor ve ilk iki gün kanamam oldu oturmada zorlandim kahverengimsi lekeler geliyor et parçası feln idrarimi yaparken kanamam oluyor zorlaniyorum ne yapmam lazim korkuyorum bir daha ilişkiye girmekten de
Keşke nişanlın sana biraz yumuşak davransaymış ben bunun ne zaman olursa olsun ister evli ister nişanlı ister bekar ol ilk ilişki daima önemli olmalı böyle korkarak geçmişe baktığında kötü hatırlamak ne biliyim kötü birşey. Zorladığınız için böyle bir durum olmuştur ama kanamanız devam ederse doktora görünmenizde fayda var et parçası fln dıyorsunuz çünkü önemli bir durum olabilir.
Yok canım korkmaa gerek yok tabiki de bu kadar sancılı ve agrılı olmuyor ama bu eşinle de alakalı bir durum oluyor tabi ki seninde kendini kasmaman lazım. Yoksa anlatıldığı kadar büyük birşey değil.Onca ilişki yaşamış kadın var ülkede çok kötü birşey olsa kimse yanaşmazdı
evet biraz acıyo, eşin sana karşı sabırlı,nazik ve anlayışlı olursa sende azcık sabredersen hiç bişey olmaz bu çok önemli.
ama tırscak bişey yok, dünyanın en güzel şeyi
konu sahibi et parçası geliyo dediğine göre nişanlısı hiç anlayışlı olmamış bence. sen kötü düşünme
Yok canım korkmaa gerek yok tabiki de bu kadar sancılı ve agrılı olmuyor ama bu eşinle de alakalı bir durum oluyor tabi ki seninde kendini kasmaman lazım. Yoksa anlatıldığı kadar büyük birşey değil.Onca ilişki yaşamış kadın var ülkede çok kötü birşey olsa kimse yanaşmazdı
evet biraz acıyo, eşin sana karşı sabırlı,nazik ve anlayışlı olursa sende azcık sabredersen hiç bişey olmaz bu çok önemli.
ama tırscak bişey yok, dünyanın en güzel şeyi
konu sahibi et parçası geliyo dediğine göre nişanlısı hiç anlayışlı olmamış bence. sen kötü düşünme
Yok canım sadece ilk seferde birazcık acıyo ama kişiden kişiye de değişebilir tabi :) korkmani gerektirecek birşey yok böyle çok var bizim ülkede yok çok acıyo çok kötü fln diye korkutuyolar insanı. Birşey yok kendiliğinden oluyo zaten daha sonra sende istersin
Yok canım sadece ilk seferde birazcık acıyo ama kişiden kişiye de değişebilir tabi :) korkmani gerektirecek birşey yok böyle çok var bizim ülkede yok çok acıyo çok kötü fln diye korkutuyolar insanı. Birşey yok kendiliğinden oluyo zaten daha sonra sende istersin