iliski yasadim korkuyorum

Keşke nişanlın sana biraz yumuşak davransaymış ben bunun ne zaman olursa olsun ister evli ister nişanlı ister bekar ol ilk ilişki daima önemli olmalı böyle korkarak geçmişe baktığında kötü hatırlamak ne biliyim kötü birşey. Zorladığınız için böyle bir durum olmuştur ama kanamanız devam ederse doktora görünmenizde fayda var et parçası fln dıyorsunuz çünkü önemli bir durum olabilir.

Kızlık zarın bozulmuş galiba... Böyle acılı mı oluyor bu iş ya?! Evlenmesek mi ne yapsak. Tırstım şuan. :)
Yok canım korkmaa gerek yok tabiki de bu kadar sancılı ve agrılı olmuyor ama bu eşinle de alakalı bir durum oluyor tabi ki seninde kendini kasmaman lazım. Yoksa anlatıldığı kadar büyük birşey değil.Onca ilişki yaşamış kadın var ülkede çok kötü birşey olsa kimse yanaşmazdı

Kızlık zarın bozulmuş galiba... Böyle acılı mı oluyor bu iş ya?! Evlenmesek mi ne yapsak. Tırstım şuan. :)
evet biraz acıyo, eşin sana karşı sabırlı,nazik ve anlayışlı olursa sende azcık sabredersen hiç bişey olmaz bu çok önemli.
ama tırscak bişey yok, dünyanın en güzel şeyi
konu sahibi et parçası geliyo dediğine göre nişanlısı hiç anlayışlı olmamış bence. sen kötü düşünme

Elbette kötü bişey değil ama işte o ilk adım sıkıntı olsa gerek. Bakalım eşim gerekli sabrı gösterecek mi?! Canım biraz tatlıdır da.

Acıtacaj olursa naza çekerim kendimi. İlk defa mı acıyo sadece yoksa birkaç zaman sürüyor mu?

sadece ilkinde biraz acı oluyo

Yok canım sadece ilk seferde birazcık acıyo ama kişiden kişiye de değişebilir tabi :) korkmani gerektirecek birşey yok böyle çok var bizim ülkede yok çok acıyo çok kötü fln diye korkutuyolar insanı. Birşey yok kendiliğinden oluyo zaten daha sonra sende istersin

sadece ilkinde biraz acı oluyo
Bi kereden bişey olmaz o zaman
Ben neler neler duydum bir bilsen Sanki çivi çakıyormuş gibi acıyomuş falan....

Bi kereden bişey olmaz o zaman

Ben neler neler duydum bir bilsen Sanki çivi çakıyormuş gibi acıyomuş falan....
bunu söyleyen bi daha eşiyle birliktelik yaşamamışmı çünkü çivi çakılıyosa insan o acıya niye katlansın yuh yani
kaç yaşındasın

bunu söyleyen bi daha eşiyle birliktelik yaşamamışmı çünkü çivi çakılıyosa insan o acıya niye katlansın yuh yani
kaç yaşındasın
Bana da komik gelmişti. İlk gecenin zor olduğunu ama sonrasının çok güzel olduğunu söylemişti ilerleyen zamanlarda. 23 yaşındayım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…