İlk kez mi ilişkiye girdinArkadaşlar merhaba yardima ihtiyacim var bn nisanli bir genç kizim ve nisanlimla bundan 3 gün önce ilişkiye girdik ilişkiye girerken agri hissettim ve kendimi çok kastm korkudan olsa gerek..3 gundur kasklarim çok agriyor ve ilk iki gün kanamam oldu oturmada zorlandim kahverengimsi lekeler geliyor et parçası feln idrarimi yaparken kanamam oluyor zorlaniyorum ne yapmam lazim korkuyorum bir daha ilişkiye girmekten de
Evetİlk kez mi ilişkiye girdin
Tam ilişki yasadim korkum kanamamin durmamasi hala oturmada fln sorun yasiyorum agri var bunlardan dolayi korkuyorumtam ilişki yaşadın dımı ? korkun ne kızlık zarın mı ? yoksa kasılman mı?
Bisey olmaz gecer zorlanmistir biraz korkma..Tam ilişki yasadim korkum kanamamin durmamasi hala oturmada fln sorun yasiyorum agri var bunlardan dolayi korkuyorum
Teşekkürler :)Bisey olmaz gecer zorlanmistir biraz korkma..
Birakmz o konuda sknti yok ama kanama olayi korkutuyor beni ve doktora gitmektende korkuyorumCanımm inşallah nişanlın nasıl olsa elde ettim diye bırakmaz seni, nişanlıyken nasıl güveniyorsunilk oldugu için agrı olur ama kanamanın o kadar sürmemesi lazım...
Peki dururuz hosbuldk teşekkürlerHayili olsuunn aramiza hosgeldin,)iyilesir merak etme de rahat durun bi sure..
Birakmz o konuda sknti yok ama kanama olayi korkutuyor beni ve doktora gitmektende korkuyorum
Korkmana gerek yok rahat ol o bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo . Şu an önemli olan kendini sıcak tutman lohusa sayılırsın .Arkadaşlar merhaba yardima ihtiyacim var bn nisanli bir genç kizim ve nisanlimla bundan 3 gün önce ilişkiye girdik ilişkiye girerken agri hissettim ve kendimi çok kastm korkudan olsa gerek..3 gundur kasklarim çok agriyor ve ilk iki gün kanamam oldu oturmada zorlandim kahverengimsi lekeler geliyor et parçası feln idrarimi yaparken kanamam oluyor zorlaniyorum ne yapmam lazim korkuyorum bir daha ilişkiye girmekten de
Evet çok güveniyorumÇok mu güveniyorsun nişanlına...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?