• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliski yasadim korkuyorum

mervekskr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
7
1
3
30
Arkadaşlar merhaba yardima ihtiyacim var bn nisanli bir genç kizim ve nisanlimla bundan 3 gün önce ilişkiye girdik ilişkiye girerken agri hissettim ve kendimi çok kastm korkudan olsa gerek..3 gundur kasklarim çok agriyor ve ilk iki gün kanamam oldu oturmada zorlandim kahverengimsi lekeler geliyor et parçası feln idrarimi yaparken kanamam oluyor zorlaniyorum ne yapmam lazim korkuyorum bir daha ilişkiye girmekten de :(

Arkadaşlar merhaba yardima ihtiyacim var bn nisanli bir genç kizim ve nisanlimla bundan 3 gün önce ilişkiye girdik ilişkiye girerken agri hissettim ve kendimi çok kastm korkudan olsa gerek..3 gundur kasklarim çok agriyor ve ilk iki gün kanamam oldu oturmada zorlandim kahverengimsi lekeler geliyor et parçası feln idrarimi yaparken kanamam oluyor zorlaniyorum ne yapmam lazim korkuyorum bir daha ilişkiye girmekten de :KK43:
İlk kez mi ilişkiye girdin

tam ilişki yaşadın dımı ? korkun ne kızlık zarın mı ? yoksa kasılman mı?

Hayili olsuunn aramiza hosgeldin,)iyilesir merak etme de rahat durun bi sure..

Arkadaşlar merhaba yardima ihtiyacim var bn nisanli bir genç kizim ve nisanlimla bundan 3 gün önce ilişkiye girdik ilişkiye girerken agri hissettim ve kendimi çok kastm korkudan olsa gerek..3 gundur kasklarim çok agriyor ve ilk iki gün kanamam oldu oturmada zorlandim kahverengimsi lekeler geliyor et parçası feln idrarimi yaparken kanamam oluyor zorlaniyorum ne yapmam lazim korkuyorum bir daha ilişkiye girmekten de :KK43:
Korkmana gerek yok rahat ol o bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo . Şu an önemli olan kendini sıcak tutman lohusa sayılırsın .

ben evlendikten sonra ilişkiden o kdar korkttumki hergün ağlıyodum . yapamam ben diyodum . bizim birlikteliğimiz evlendikten 1 ay sonra oldu. eşimi bir ay oyaladım. o kadar kastım ki kendimi . sonuç olarak 2 gün boyunca tuvallete gittiğimde kan süzülüyodu. çok acı çekiyodum ama sonra geçti.

Kızlık zarın bozulmuş galiba... Böyle acılı mı oluyor bu iş ya?! Evlenmesek mi ne yapsak. Tırstım şuan. :)

Back