• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki yapamaz raporu

elifcan43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
1
0
1
39
Arkadaşlar ben burada yeniyim ve benm esimle sorunlarim var hatta bu konularda ayrılık derecesindeyim lütfen yardim edermisiniz ben eşimle hiçbir şekilde cinsel birliktelik yapamiyorum eşime karşı bir tiksinti oluşuyor her zaman bende yani bir görev olarakta yapmakta istemiyorum içimden hiçbir şekilde yanaşmak gelmiyor suandada evlerimizi ayırdık ve benm evleneli 8 ay olduk ve o süreçte hala nefret ettim bazı seylerim var ve ben yıllardır anlaşılan psikolojik olarak beynimde o konuda uzağım ne yapmalıyım ne gibi bana bir oneriniz olur birde soyle bir şey var daha ilk evlendim aylarda doktor yasağın barken bile uymadı ve bana diyorki doktordan hazili bir kâğıt getir o zmn tamam diyor ama sizce ilişki yapamaz diye bir kağıt varmı yada öyle bir seyi doktor verirmi ve mahkemede bana lazm olucak bunlarda

İlk defa böyle bir şey duydum neden evlendiniz madem kardeşim ne ilişkiye giremez raporu bu ne Allah aşkına ilişkiye giremiyorsanız ne diye evlendiniz tiksindiğiniz insanla neden evlendiniz?

Arkadaşlar ben burada yeniyim ve benm esimle sorunlarim var hatta bu konularda ayrılık derecesindeyim lütfen yardim edermisiniz ben eşimle hiçbir şekilde cinsel birliktelik yapamiyorum eşime karşı bir tiksinti oluşuyor her zaman bende yani bir görev olarakta yapmakta istemiyorum içimden hiçbir şekilde yanaşmak gelmiyor suandada evlerimizi ayırdık ve benm evleneli 8 ay olduk ve o süreçte hala nefret ettim bazı seylerim var ve ben yıllardır anlaşılan psikolojik olarak beynimde o konuda uzağım ne yapmalıyım ne gibi bana bir oneriniz olur birde soyle bir şey var daha ilk evlendim aylarda doktor yasağın barken bile uymadı ve bana diyorki doktordan hazili bir kâğıt getir o zmn tamam diyor ama sizce ilişki yapamaz diye bir kağıt varmı yada öyle bir seyi doktor verirmi ve mahkemede bana lazm olucak bunlarda
Öyle bir rapor yok. Sanırım vajinismus sorunu yaşıyorsunuz. Daha önce yaşadığınız bir travma var mı bu konuda? Psikolojik destek aldınız mı? Eşinizden tiksiniyor ve cinsellik fikrinden bile çok uzaktasınız. Evlenmeden önce de böyle miydiniz? Severek mi evlendiniz onu merak ettim? Hormon değerlerinize baktırdınız mı daha önce? Sizin durum psikolojik görünüyor.

Evlilik öncesi hiç sevgiliniz olmadı mı? Her erkeğe karşı mı böylesiniz? Cinsellikle ilgili düşüncelerinize dair derine inmek lazım kesinlikle.

Mahkemede lazım olacak dediğiniz bu tarz bir belge verilmiyor. İlişkiye giremez raporu diye bir şey yok. Boşanmayı mı düşünüyorsunuz ?

daha ilk evlendim aylarda doktor yasağın barken bile uymadı ve bana diyorki doktordan yazili bir kâğıt getir o zmn tamam diyor ama sizce ilişki yapamaz diye bir kağıt varmı yada öyle bir seyi doktor verirmi ve mahkemede bana lazm olucak bunlarda
cinsel iliskiye girmeyecek ne hastalığıniz vardi ki
labioplasti ameliyati olsaniz, riskli gebe olsaniz falan doktor birliktelik yaşamayın der ama durduk yere neden böyle bir sey söylesin? ağir sistit mantar falan mi gecirmistiniz? böyle bir sey miydi?
doktorun verecegini sanmiyorum ama yarim sene gecmis üstünden. verebilecek olsa bile geriye dönük vermez.
belki sey olabilir e nabizda yaziyorsa hastalığınız bu hastalığa sahip kişilerin x gün cinsel iliskiden uzak durmasi gerekir diye bilirkisi mutalaa raporu yazilabilir ama bunu da yazan bulunur mu, ugrasilir mi vs - sanmiyorum.
en iyisi bekleyin senenizin dolmasini, anlaşin bosanin. neyi kanitlayacaksiniz ki? evliligin hadi 2 haftasında bu rapor olsun, kalanında ne olacak? asli kusurlu bulur mahkeme sizi. en iyisi anlaşıp ayrilmak

Back
X