• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlişki ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hasret6534

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
8
0
1
23
Arkadaşlar biliyorum çok saçma bir soru olucak ama fikrinizi merak ediyorum haziranda korunmasız eşimle ilişki yaşadım ondan sonra korunduk Eylül ayında 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu bebek haziranda ki korunmasız ilişkiden olabilir mi?

Bebek kaç aylıktı öğrendiğinde

Arkadaşlar biliyorum çok saçma bir soru olucak ama fikrinizi merak ediyorum haziranda korunmasız eşimle ilişki yaşadım ondan sonra korunduk Eylül ayında 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu bebek haziranda ki korunmasız ilişkiden olabilir mi?
Agustosta hamile kalmisssiniz. Haziran olsa daha buyuk olurda 4 haftalik olmazdi

Böyle birsey olabilir mi sence? Haziran ayindan olan bi gebelik olsa 4 haftalik olmaz 3 aylik olur. Korunurken kaçmistr patlamistr prezervatif

Back
X