Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi ile tam yumurtlama tarihini takip edebilirsiniz öncelikle. Ben birgebeningünlüğü instagram sayfasında masajlar falan var onları uygulayacağım yumurtaların güzel büyümesine yardımcı oluyor. Folik asit kullanmaya başlayın artık gebelik öncesi tavsiye ediyo doktorlar. Ardından ilişki sonrası yastık kullanımı hemen kalkmama da etkiliyor sanırım. Tabi bebeğin dünyada rızkı olduğu sürece. Genel geçer bir ilişki sonrası bile hamile kalan bir dolu insan var.
Ben soğan kürünü deneyeceğim birde bol bol incirHormonlarıma da baktırdım bir sorun hok dedi doktor. Kürler var yumurtlamayı destekleyen onları yapmalı mıyım diye düşünüyorum
Evet havuç incir kürünü saraçoğludan dinliyordum nasıl yapıldığını . İşe yarar mı bilmiyorumBen soğan kürünü deneyeceğim birde bol bol incir![]()
Gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra 30 dk yatınİlişki sonrasında kalça altına yastık koyuyorum ve ayaklarımı kaldırmam gerektiği söylemdi. Başka neler işe yarar yrdımcı olabilir misiniz.
Ben soğan kürü denedim sadece adet döngüsünü sabitlediBen soğan kürünü deneyeceğim birde bol bol incir![]()
Ben bir kez yaptım kokusu çok farklı geldi içtim ama sürekli yapmadım etkili olduğunu hep duyuyorum denemekte fayda varEvet havuç incir kürünü saraçoğludan dinliyordum nasıl yapıldığını . İşe yarar mı bilmiyorum
Gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra 30 dk yatın
Bende deneyeceğim yumurtlamadan önce içilmeli sanırımBen bir kez yaptım kokusu çok farklı geldi içtim ama sürekli yapmadım etkili olduğunu hep duyuyorum denemekte fayda var
Bu ay Çatlama iğnesi yapıldı bende bel altıma yastıkla 1saat bekledim sabaha karşı da duş aldım bu ay sürekli olarak deneyeceğim yastık işini fakat ayaklarım kaldırınca bende bulantı oluyorİlişki sonrasında kalça altına yastık koyuyorum ve ayaklarımı kaldırmam gerektiği söylemdi. Başka neler işe yarar yrdımcı olabilir misiniz.
Çatlama iğnesini doktor hangi noktada uyguluyorBu ay Çatlama iğnesi yapıldı bende bel altıma yastıkla 1saat bekledim sabaha karşı da duş aldım bu ay sürekli olarak deneyeceğim yastık işini fakat ayaklarım kaldırınca bende bulantı oluyor![]()
2 ay önce incir başlamıştım kist ve adet düzensizliği yaptı bendeBen soğan kürünü deneyeceğim birde bol bol incir![]()
İlk ay klomen verdi kontrole gittiğim de çatlama iğnesiÇatlama iğnesini doktor hangi noktada uyguluyor