İlişki sonrasında neler yapılmalı hamile kalmak için?

seren0163

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
128
31
18
30
İlişki sonrasında kalça altına yastık koyuyorum ve ayaklarımı kaldırmam gerektiği söylemdi. Başka neler işe yarar yrdımcı olabilir misiniz.

Hemen duş almayın diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum

Ovulasyon testi ile tam yumurtlama tarihini takip edebilirsiniz öncelikle. Ben birgebeningünlüğü instagram sayfasında masajlar falan var onları uygulayacağım yumurtaların güzel büyümesine yardımcı oluyor. Folik asit kullanmaya başlayın artık gebelik öncesi tavsiye ediyo doktorlar. Ardından ilişki sonrası yastık kullanımı hemen kalkmama da etkiliyor sanırım. Tabi bebeğin dünyada rızkı olduğu sürece. Genel geçer bir ilişki sonrası bile hamile kalan bir dolu insan var.

Ovulasyon testi ile tam yumurtlama tarihini takip edebilirsiniz öncelikle. Ben birgebeningünlüğü instagram sayfasında masajlar falan var onları uygulayacağım yumurtaların güzel büyümesine yardımcı oluyor. Folik asit kullanmaya başlayın artık gebelik öncesi tavsiye ediyo doktorlar. Ardından ilişki sonrası yastık kullanımı hemen kalkmama da etkiliyor sanırım. Tabi bebeğin dünyada rızkı olduğu sürece. Genel geçer bir ilişki sonrası bile hamile kalan bir dolu insan var.

Hormonlarıma da baktırdım bir sorun hok dedi doktor. Kürler var yumurtlamayı destekleyen onları yapmalı mıyım diye düşünüyorum

Evet havuç incir kürünü saraçoğludan dinliyordum nasıl yapıldığını . İşe yarar mı bilmiyorum
Ben bir kez yaptım kokusu çok farklı geldi içtim ama sürekli yapmadım etkili olduğunu hep duyuyorum denemekte fayda var

Evet hemen ayağa kalkmayın duş almayın en önemlisi stres yapmayın biraz akışına bırakın öyle daha kolay oluyor inan ki:)

İlişki sonrasında kalça altına yastık koyuyorum ve ayaklarımı kaldırmam gerektiği söylemdi. Başka neler işe yarar yrdımcı olabilir misiniz.
Bu ay Çatlama iğnesi yapıldı bende bel altıma yastıkla 1saat bekledim sabaha karşı da duş aldım bu ay sürekli olarak deneyeceğim yastık işini fakat ayaklarım kaldırınca bende bulantı oluyor 😐

Back
X