Iliski sonrasinda idrarda yanma

Laylay20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
10
0
29
Arkadaşlar merhaba
cinsel ilişkiden sonra idrarimda yanma oluyor . Agri kesicilerle hastaneye zor yetisiyorum. Ayriyetten kanli idrar oluyor. Doktora gittim fakat hala ayni. Üroloji vajinal enfeksiyonu once tedavi ettirmelisin dedi dedide , o bir türlü tedavi olmuyor ki ürolojiye gideyim . Benzer bişey yaşayan varmi acaba artik gina geldi de.

ne kadar zamandır var bu enfeksiyon. . ne tür antibiotik verdiler. enfeksiyonun adını söylediler mi? ayrıca ürolojiden önce kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmelisin.

ne kadar zamandır var bu enfeksiyon. . ne tür antibiotik verdiler. enfeksiyonun adını söylediler mi? ayrıca ürolojiden önce kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmelisin.
yaklaşık 1 senedir var ilk zamanlarda ilişkiden sonra sorunum yoktu 1 senedir yaşıyorum. Suan monodoks ve biteral kullaniyorum fitil olarakta donaxyl. Etki etmiycek biliyorum daha oncede kullandim ama bundanda bir sonuc alacagimi düşünmüyorum .

Selam canım öncelikle geçmiş olsun, benim de benzer bir sıkıntım vardı. Süt eksiği gibi akintin da oluyor mu? 1litre suya iki yemek kaşığı kadar karbonat koy, tuvalete çıktığında önce normal suyla sonra bununla temizlen ve iyice kurula. Fayda ederse her tuvalete çıkışında kullan 1 hafta, sonra gunde 1 falan yeterli. Umarım ise yarar

De
Deniycem teşekkür ederim

Soğan kürü iltihaba birebirmis canim ibrahim saracoğlunun sitesinden araştır istersen.. belko bitkisel tedavi işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…