Hmmmm 2 ay yapmadik kürtajdı benim psikolojim derkenHmm bayadır birlikte olmuyorsanız eşin de mast yapmadıysa fazla olabilir normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm 2 ay yapmadik kürtajdı benim psikolojim derkenHmm bayadır birlikte olmuyorsanız eşin de mast yapmadıysa fazla olabilir normal
Olabilir tabi belli bir süre birlikte olmayinca birikiyor :) sık sex yaparsanız daha az gelirOlabilir mi ki ay cahillik ne zor
2 yaş bebem var nereye sevişecez bacim olanda geri kaçar bizde verimli olmazÖlü spermler akıyor. Sabah sevişin, en verimli o zaman oluyor.
Her yerde farklı bilgiler var vallahi .Sperm zaten meninin içindeki olan şey yumurtaya ulaşan :) aynı şey değil diyemeyiz
Çok normal o zaman canım, adam dolup taşmışHmmmm 2 ay yapmadik kürtajdı benim psikolojim derken
Çok normal o zaman canım, adam dolup taşmış
Teeeehhh en verimli zaman sabha ta o tatlı uykudan kim kalkıcak heheheh heh bide 2 yaş bebe varsa işin bitikÖlü spermler akıyor. Sabah sevişin, en verimli o zaman oluyor.
Kız sus tövbe de en büyüğü 3 yaşında 4 çocukla çatur çutur sevişiyorum da sen haline şükret2 yaş bebem var nereye sevişecez bacim olanda geri kaçar bizde verimli olmaz
Ahahhaha ele hojdur ki sabah sporu yerine sayıyorum ben o sabah pilates yapmıyorum işteTeeeehhh en verimli zaman sabha ta o tatlı uykudan kim kalkıcak heheheh heh bide 2 yaş bebe varsa işin bitik
Allam buda 4 çocuklu çıktı neyse ben kaçarKız sua tövbe de en büyüğü 3 yaşında 4 çocukla çatur çutur sevişiyorum da sen haline şükret
Giden gidiyor, kalanlar akıyor :)Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Not: kürtaj sonrası deneme yaptık ondan mi tutmadı
Yaşı ilerleydiyse bayanın çok geçmeden yapalım beraber büyüsünler demiştirBeben daha 2 yaşında bu ne çocuk aşkı yahu hemde 3.
Denizde kum bende çocukAllam buda 4 çocuklu çıktı neyse ben kaçar
Helal vallahiiiii benim cociiik 2 yaşında anamı ağlatıyor enerji menerji kalmıyor adam desen nöbetten nöbete gidiyor bi enerji yolla bana ordanAhahhaha ele hojdur ki sabah sporu yerine sayıyorum ben o sabah pilates yapmıyorum işte
Nickinden anlamaliydim anayım ben anaDenizde kum bende çocuk
Neeeeeeeee 4 çocuk en büyüyüğu 3 yaş mi taktir ediyorum seniKız sus tövbe de en büyüğü 3 yaşında 4 çocukla çatur çutur sevişiyorum da sen haline şükret
Adeta Ana olmak için doğmuşum . şaka bir yana herkes adamakıllı korunsun yoksa ben gibi 4 çocukla her gün alekta movik movikNickimden anlamaliydim anayım ben ana
Geri aktı derken anlamadimKizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Not: kürtaj sonrası deneme yaptık ondan mi tutmadı
Ayetel kürsi ile korundum o da işe yaramadıNeeeeeeeee 4 çocuk en büyüyüğu 3 yaş mi taktir ediyorum seni