Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten akıyor , İçerde kalmıyor ki .Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Not: kürtaj sonrası deneme yaptık ondan mi tutmadı
Normalde içeride mi kalıyomuşKizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Çok ilginç.Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Kürtaj sonrası bir süre zaten korunmalısınız.Kimyasal da bile 1-2 ay korunma öneriyolar sağlıklı gebelik yaşamak için.İlk 20 saniyede giden gidiyor zaten.Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Doktor tavsiyesi ile afet görüp döngü tamamlanınca denedik ama yaşta etki ediyor sanirimKürtaj sonrası bir süre zaten korunmalısınız.Kimyasal da bile 1-2 ay korunma öneriyolar sağlıklı gebelik yaşamak için.İlk 20 saniyede giden gidiyor zaten.
İlk 20 saniye kuralı var canım onu deneyebilirsiniz. Boşalma gerçekleştiği an belini yukarı kaldır ve 20 sn yada fazla o şekilde bekle yada yastık koy. ( gerçi kimi 20 sn, kimi de 90 sn diyor sen ortasını bul )Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Erkeğin spermi değil meni miİlk 20 saniye kuralı var canım onu deneyebilirsiniz. Boşalma gerçekleştiği an belini yukarı kaldır ve 20 sn yada fazla o şekilde bekle yada yastık koy. ( gerçi kimi 20 sn, kimi de 90 sn diyor sen ortasını bul )
Ayrıca o akan şeyler erkeğin spermi değil :)
Meni yani semen
Ben doktorların yalancısıyım sormuş bende bildiğim kadarıyla öneri de bulundum. Olacak olan zaten olur buna kimse engel olamaz.Erkeğin spermi değil meni mi
Şunu söylim o ilk fışkırmada ki gidem zaten döllenmek için gidiyor siz amuda da kalksanız veya kalkıp yıkasanızda tutacak olan tutar
Sperm zaten meninin içindeki olan şey yumurtaya ulaşan :) aynı şey değil diyemeyizBen doktorların yalancısıyım
Ne bilim ilk kezbu kadar dışa aktıgini gördümNormalde içeride mi kalıyomuş
Demek ki eşiniz bu sefer daha yoğun çok boşaldıNe bilim ilk kezbu kadar dışa aktıgini gördüm
Evet akinti hatırlamıyorum illa lavaboda akmiştır ama yatağa ilk kez gördümÖnceki hamileliğinizde hepsi içeride mi kalmıştı?
Hmm bayadır birlikte olmuyorsanız eşin de mast yapmadıysa fazla olabilir normalNe bilim ilk kezbu kadar dışa aktıgini gördüm
Ölü spermler akıyor. Sabah sevişin, en verimli o zaman oluyor.Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Olabilir mi ki ay cahillik ne zorDemek ki eşiniz bu sefer daha yoğun çok boşaldı