• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliski sonrasi "Yanma ve dayanilmaz bi aci " neden olur ??? yardim kizlarrr !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
52
20
8
31
Kzlar dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum siz dogru yere tasirsiniz ;):KK76:
Ben 7 haftalik hamileyim :anneadayı:
Cinsel iliski sonrasi bende cok yanma kavurma anlatilmaz bi aci oluyor hemen dus aliyorum ama gecmiyor ... 1.5 senelik evliyiz :nazar:baslarda boyle olmuyordu gunde7-6 kez yapardik esim cok isdeklidir cok duskundur bana
Sonra ben dusurdum dusurdum
Simdi 1 kez yapiyoruz ona bile ben dayanamiyorum ...
Hamileyim diye zaten bana yaklasamiyor esim sen iyi ol diyor bebegimizve sen onemlisin diyor ama dayanamadigi zaman
Bana yaklasdigi zaman 1 oluyor ben banyoyakosuyorum
Bu yanma ve kavurma yuzunden:KK70:
Lutfen bana yardimci olun sizce neden ??

Kzlar dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum siz dogru yere tasirsiniz :KK66::KK76:
Cinsel iliski sonrasi bende cok yanma kavurma anlatilmaz bi aci oluyor hemen dus aliyorum ama gecmiyor ... 1.5 senelik evliyiz :nazar:baslarda boyle olmuyordu gunde7-6 kez yapardik esim cok isdeklidir cok duskundur bana
Hamileyim diye zaten bana yaklasamiyor esim sen iyi ol diyor bebegimizve sen onemlisin diyor ama dayanamadigi zaman
doktora danismakta fayda var. esinin sana duskun olmasi ayri bisi senin ve bebeginin sagligi bambaska. benim esimde bana asiri duskundur bu yadsinamaz ama doktorumuz iliskiyi yasakladigindan beri nerdeyse 6 aydir hic dokunamiyo ve dokunmuyoda cnk saglik bu demekki senin icinde ters etkileyen bi durum var ki problem yasiosun. oncelikle bi doktoruna danis yanlis anlamadiysam dusukde yasamissin esim bana duskun die bebeginden de sagligindan da olma hicbici senden sagligindan bebeginden onemli diil esinde biraz disini sIkcak

Ö
Kzlar dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum siz dogru yere tasirsiniz :KK66::KK76:
öncelikle geçmiş olsun

Üriner sistemde var olabilecek bir enfeksiyon, siğil vs nedeniyle bir deformasyon varsa ilişki sırasında penis bu bölgeye değeceği için yanma ve acıma olabilir. Doktora başvurmanızı tavsiye ederim. Enfeksiyon şüpheniz varsa testlerle ilgili benimle iletişime geçebilirsiniz

doktora danismakta fayda var. esinin sana duskun olmasi ayri bisi senin ve bebeginin sagligi bambaska. benim esimde bana asiri duskundur bu yadsinamaz ama doktorumuz iliskiyi yasakladigindan beri nerdeyse 6 aydir hic dokunamiyo ve dokunmuyoda cnk saglik bu demekki senin icinde ters etkileyen bi durum var ki problem yasiosun. oncelikle bi doktoruna danis yanlis anlamadiysam dusukde yasamissin esim bana duskun die bebeginden de sagligindan da olma hicbici senden sagligindan bebeginden onemli diil esinde biraz disini sIkcak
Oncelikle yorumun icin tskkur ederim
Ben dusuk yapmadim canim ...
Doktora gittim muane oldum canim hic bir sorunun yok dedi doktor :(( doktorda iliskiye gire bilirsiniz bi sorun olmaz dedi bana canim

Ö

öncelikle geçmiş olsun

Üriner sistemde var olabilecek bir enfeksiyon, siğil vs nedeniyle bir deformasyon varsa ilişki sırasında penis bu bölgeye değeceği için yanma ve acıma olabilir. Doktora başvurmanızı tavsiye ederim. Enfeksiyon şüpheniz varsa testlerle ilgili benimle iletişime geçebilirsiniz
Eskiden idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ... ama suan bi sorun yok ...
Doktora gittimbi sorun yok .. cunku bilmiyorum neden oluyo bu aci

Oncelikle yorumun icin tskkur ederim
Ben dusuk yapmadim canim ...
Doktora gittim muane oldum canim hic bir sorunun yok dedi doktor :KK43:( doktorda iliskiye gire bilirsiniz bi sorun olmaz dedi bana canim
sonra ben dusurdum dusurdum diye bi cumlen var simdi okuyunca simdi ben dusundum dusundum manasinda kullanmissin sanirim yeni anladim :KK45: benim yanlis anlamam olmus aman Allah korusun. doktor iliski icin normal sartlar altinda sorun yok demistir ama sen yine de durumunu belirt yani illaki iliskiye girmek istiorm manasinda sormuorm bi problemmi var merak ettim die belki gercekten enfeksiyon falan vardir Allah korusun onlem almakta fayda var erteleme

Back