• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası uzayan iplik gibi akıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.098
4.167
658
selam arkadaşlar 1.5 yıllkı evliyim.evliliğimin ilk aylarında vajinismus yaşadım şimdi çok olmasada yinede arada agrı oluyor .bilmiyorum normal mi yoksa sorun mu ama ilişkinin ertesi günü çok yoğun yani kalın saydam su gibi sünen bir akıntım oluyor afedersiniz elimle tutup çekiyorum ip gibi upuzun kopmuyor içimden çıktığını hissediyorum.bu normal mi yoksa kendimi kastığım için iltihap yada eşimin zevk suyumu sonradan geliyor.bu konuda biraz bilğisizim beni aydınlatırsanız sevinirim tşk
not: kokusuz renksiz ip gibi uzun ve kalın

selam arkadaşlar 1.5 yıllkı evliyim.evliliğimin ilk aylarında vajinismus yaşadım şimdi çok olmasada yinede arada agrı oluyor .bilmiyorum normal mi yoksa sorun mu ama ilişkinin ertesi günü çok yoğun yani kalın saydam su gibi sünen bir akıntım oluyor afedersiniz elimle tutup çekiyorum ip gibi upuzun kopmuyor içimden çıktığını hissediyorum.bu normal mi yoksa kendimi kastığım için iltihap yada eşimin zevk suyumu sonradan geliyor.bu konuda biraz bilğisizim beni aydınlatırsanız sevinirim tşk
not: kokusuz renksiz ip gibi uzun ve kalın

Kokuusuzsa gayet normal bu durum

Ilısıyı yasadıktan sonra hemen ıdrarını yap :ssz: ıdrar yolları enfeksıyonlarını vs bunları onluyor cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back