• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası şişme :(

brctyfn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
45
2
16
İstanbul
Merhaba kızlar,bayanlar,
benim bir sıkıntım var,her ilişki sonrası vajinamın alt kısmı şişiyor :( D.K hapı kullanıyordum fakat ondan değil biliyorum,dr. gittim muayene oldum mantar ya da enfeksyon olsaydı söylerdi, öncesinde de böyleydi,duş aldıktan sonra geçiyor.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Merhaba kızlar,bayanlar,
benim bir sıkıntım var,her ilişki sonrası vajinamın alt kısmı şişiyor :( D.K hapı kullanıyordum fakat ondan değil biliyorum,dr. gittim muayene oldum mantar ya da enfeksyon olsaydı söylerdi, öncesinde de böyleydi,duş aldıktan sonra geçiyor.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

ooooooowwww allahkolaylık versin.bir kere başıma geldi.ilişkiden sonra altta şişlik hissettim bi dokundum şişmiş şok oldum ağlayacaktım nerdeyse..hemen banyo yaptım ve yattım.uyandığımda geçmişti.ama gerçekten çok korkmuştum.doktora hiç sormadım bir kere olunca..ya allah sabır versin hemen çözüm bul.ben çok korkmuştum canım benim ya :26:

vajina da kuruluk varsa ve ilişki sırasında da kuruluk oluşuyorsa o yüzden ilişki sonrası şişme hatta acı bilee oluyo. ben çok dertliyim bu konuda kuruluğu geçirmek için vajinal tablet kullanıyorm ama ph değerim bana mısın demiyo:41::47:

Back