İlişki sonrası sancı kramp bilen duyan varsa yardım ??

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
Merhaba hanımlar;

Şuan çok sanım var eşimle bebek yapmaya karar verdik 2 3 gündür deniyoruz hep korunuyordum çok sancım başladı başladığında ortadaydı şimdi sağ tarafa geçti hiç geçmiyor bıçak saplaması gibi birde ertesi gün çok hafif pempemsi az kanamam oldu.
Şuanda da tatildeyiz denizden üşüttümmü diyorum
Ama hiç böyle bir sancı yaşamadım
Otelin revirine indik apandist olsa bu kadar rahat duramazsın diyor bastırınca sancı yok.
İlk kez denediğimiz için ağrı yapıyor bilmiyor

Bildiğiniz birşey varsa paylaşırsanız sevinirim.

3 aydır her ilişki sonrası kanamam oluyor.
Sanki ilk ilişkimmiş gibi.
Aynı pembemsi.
Doktora gittim. Smear testi yaptık.
Rahimde bir sürü yara ve myom çıktı. İhmal etme. Sağlık bu her şey olabilir.

Apandist sağ taraftan baskı yapar. Üşütmüş olabilir ya da enfeksiyon olabilir. Her ne olursa olsun acile gitmen gerekiyor .

Valla kardeşimde hep sancılı ilişki yaşar sonrasında.geçen dertleştik biraz.kocası önsevişme olmadan zank diye olaya dalıyormuş ve sert davranıyormuş.bende dedim tabi sancın ağrın olur..sizinde böle bişe olabilir mi.kardeşimdende hep akıntı gelirdi pembe ,korkar bana sorardı.eğer böle bişey yoksa doktora muayne olun ,içerde yara vs olabilir..sancılı ilişki çözülmesi gereken bir durum...

Smear testi yaptırdım daha yeni hiç bir şey çıkmadı. İnternetten baktım ilk içe boşlma sancı yapabilir diyen olmuş ama bilmiyorum işte

İlk evlendiğimde sancılı oluyor du ama çok uzun zamandır sancılı ilişki yaşamamıştım

Ice bosalmayla sancinin alakasi yok bence ya yumurtlama donemindesin yada idrar yolu enfeksiyonu filan olabilir.

Ilk kez son kez le alakasi yok biz 2 senedir deniyoruz sadece gecen ay dediginiz gibi oldu iliskiden sonra once sol sonra orta sonrada sag da oldu sonra 1 saat boyunca orta da devam etti gece uykumdan da etti beni ben bebek sanmistim ama degilmiş :) korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum belki havuza girdiyseniz veya usuttuyseniz olabilir tatildekiler cogunlukla bundan sikayet ederler. Iciniz rahat degilse bir doktora gorunebilirsiniz

Kardeşinizin eşi de ne öküzmüş afedersiniz de yazık ya Konu sahibi ilk defa korunmasız ilişki yaşamissınız acaba daha önce kayganlık artsın prezervatif tahriş etmesin diye kayganlaştırıcı mı kullanıyordunuz belki şuan kullanmadıysanız ondan olmuş olabilir

Bu ağrı meselesi bende de var.

Boşaldığı zamanlarda olduğu da oluyor, ilişki sırasında da, sonrasinda da.

Smear testi mi yaptırmak lazim.
Hic fikrim yoktu iyi oldu öğrendim :)

Konu sahibi geçmiş olsun.
Usutmeyin, ben üşüyünce de sancim oluyor.

Yok kayganlaştırıcı hiç kullanmıyorum alerji yapıyor böyle adet sancısının aynısı ama arada bıçak batması gibi gaz sancısı gibide şişti biraz karnım çok sık gaz sancısı yaşarım normalde ama ona çok benzemiyor adet sancıysa gaz sancısı na benzer farklı birşey

Ya ben evli değilim ama geçenlerde benimde tuhaf bir sancım oldu. Aynı dediğiniz gibi adet sancısı gibi ama tam değil de feci bir ağrı sanırım üşüttüm dediğiniz gibi gaz da vardı karnımda şişlik :/

Havuz ve deniz enfeksiyona sebep olabilir.. aynısını bende yaşadım balayı hastalığı demişti doktor.. ilişkiye girmek kabus gibiydi.. denize havuza gşrmiyorum artık veya çok istersem tampon kullanıyorum mutlaka..
Kaşıntınız vs var mı? Mantar da sebep olabilir bu sıkıntınıza.. onu da yıllarca çektim cinsel hayatımızı bitirmişti.. o yüzden en güzeli baştan önlem almak.. ıslak veya nemli mayoyla durmayın.. en baş sebeplerden biri bu..

Bi defa bende yasadim iliski sonrasi.apandist sandik.yarim.saat falan surdu.sucak su torbasi gecirdi.cok siddetliydi dediginiz gibi

Ice bosalmayla sancinin alakasi yok bence ya yumurtlama donemindesin yada idrar yolu enfeksiyonu filan olabilir.
Katliyorm . Ara ara bendede olurdu. Bu hamile oldgumu ogrendgimde o ay 2 gun ilskiden sonra cok acayiptr sancim gecmedi sanki icim sizliyo kopuyo birden giren agri.
Ama yumurtlama gunundeysen o pembe aknti da olurms yumurtlama olurs nezman bat?

Smear testi yaptırdım daha yeni hiç bir şey çıkmadı. İnternetten baktım ilk içe boşlma sancı yapabilir diyen olmuş ama bilmiyorum işte
İçe boşalmada vajina yanabiliyor evet ama sizin kasıklarınızda ağrı varmış, acaba reglini yaklaşmış olabilir mi? Veya havuz vs.den de olabilir arkadaşların söylediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…