- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Merhaba hanımlar;
Şuan çok sanım var eşimle bebek yapmaya karar verdik 2 3 gündür deniyoruz hep korunuyordum çok sancım başladı başladığında ortadaydı şimdi sağ tarafa geçti hiç geçmiyor bıçak saplaması gibi birde ertesi gün çok hafif pempemsi az kanamam oldu.
Şuanda da tatildeyiz denizden üşüttümmü diyorum
Ama hiç böyle bir sancı yaşamadım
Otelin revirine indik apandist olsa bu kadar rahat duramazsın diyor bastırınca sancı yok.
İlk kez denediğimiz için ağrı yapıyor bilmiyor
Bildiğiniz birşey varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kardeşinizin eşi de ne öküzmüş afedersiniz de yazık yaValla kardeşimde hep sancılı ilişki yaşar sonrasında.geçen dertleştik biraz.kocası önsevişme olmadan zank diye olaya dalıyormuş ve sert davranıyormuş.bende dedim tabi sancın ağrın olur..sizinde böle bişe olabilir mi.kardeşimdende hep akıntı gelirdi pembe ,korkar bana sorardı.eğer böle bişey yoksa doktora muayne olun ,içerde yara vs olabilir..sancılı ilişki çözülmesi gereken bir durum...
Ya ben evli değilim ama geçenlerde benimde tuhaf bir sancım oldu. Aynı dediğiniz gibi adet sancısı gibi ama tam değil de feci bir ağrı sanırım üşüttüm dediğiniz gibi gaz da vardı karnımda şişlik :/Yok kayganlaştırıcı hiç kullanmıyorum alerji yapıyor böyle adet sancısının aynısı ama arada bıçak batması gibi gaz sancısı gibide şişti biraz karnım çok sık gaz sancısı yaşarım normalde ama ona çok benzemiyor adet sancıysa gaz sancısı na benzer farklı birşey
Teşekkürler sizinki de üşütmedir ve hemen geçer umarım.Geçmiş olsun.
Katliyorm . Ara ara bendede olurdu. Bu hamile oldgumu ogrendgimde o ay 2 gun ilskiden sonra cok acayiptr sancim gecmedi sanki icim sizliyo kopuyo birden giren agri.Ice bosalmayla sancinin alakasi yok bence ya yumurtlama donemindesin yada idrar yolu enfeksiyonu filan olabilir.
İçe boşalmada vajina yanabiliyor evet ama sizin kasıklarınızda ağrı varmış, acaba reglini yaklaşmış olabilir mi? Veya havuz vs.den de olabilir arkadaşların söylediği gibi.Smear testi yaptırdım daha yeni hiç bir şey çıkmadı. İnternetten baktım ilk içe boşlma sancı yapabilir diyen olmuş ama bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?