• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası özel bölge de yanma ?

ask1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
14
0
36
İstanbul
Merhaba,

1,5 aylık evliyim.
Öncelikle ilişki esnasında canım acıyor ve bu sebeple rahat olamıyorum pek.
Rahat olduğumda ise acı olduğu zaman kasıyorum kendimi.
Ve ilişki sonrasında özel bölgemde yanma oluyor.. Doktora gitmeye korkuyorum çünkü daha hiç muayene olmadım.
Ama bunlar normal mi bilmiyorum :S
Her ilişkide canımın yanması normal mi? İlişki sonrasında yanma hissetmem normal mi?
Aranızda bilgisi olan varsa, yardımcı olursanız çok memnun olurum :/

canım merka etme zamanla ilişke alıştıkça bu sorunların ortadan kalkar

Canim benim, utanma doktora gitmeye. Mutlaka bir doktora gitmelisin, goz ardi etme! İcin rahat olsun, hem alisirsin bir sure sonra tabii ama, doktora gidip bir kontrol ettirmelisin kendini...

İpeklerim ve Meneksecik, çok teşekkür ederim..

Bugün gittim doktora ve çok canım yandı :(:(

Ama neyse ki birşey yokmuş..

selam öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim inan ben vajinismusu yener yenmez gittim ve hiç acımadı. zaten öyle metrelerce bişey sokmuyorlar :) sadece ucunu sokuyorlar o kadar yani zaten ilişkiye giriyorsan sorun yok kesinlikle. 2dk bile sürmüyor.

bende de yanma oluyor ama bazen. ben farkettim rahat olmazsam ve canım istemezse kesinlikle yanıyor. gerçekten zevk alman gerek ve rahat oldugun pozısyonu bulman gerek. ben belime yastık koyunca rahat ediyorum mesela ve kayganlastırıcı kullanınca da rahatım.

Back