İlişki sonrası ne kadar yatmak gerekir?

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Merhbalar bz bebş için bi uğrasıyoruz doktor her ilişki snrası yat ayaklarını kldırıp dedi ben bi saate yakın yatıyorum ama kalkınca hala içimden meninin çıktığını hissediyorum sorun nedir acaba

Cikan sivi kismi canim sperm icerde yol aliyo o gereksz kismi spermin icinde yasadigi sivi

Cikan sivi kismi canim sperm icerde yol aliyo o gereksz kismi spermin icinde yasadigi sivi
Yaa bende yaklsık 10 aydır doktora gidiyorum bi ay onu dene bi ay bunu dene ama hala bebiş yok bide böle bişi yasayınca boşuna mı uğrasıyoruz diye düşündüm

1 saat yatmana gerek yok, 20 dk yatsan yeterli.. O sıvının akması da gayet normal.

Tesekkürler cevaplarınız için işte bazı şeyler olmayınca hep acaba bu yüZdenmi diye sebep arıyorum

çok kafana takıyorsan sabah al duşunu o zaman hiç akmıyor için daha rahat eder

:) ah canim 15 dk yat yeter o cikanlari bosver zaten cikmasida gerekiyor hepsine ihtiyac yok cok istiyorsan 20 dk yat cnm :)

Yaa ne biliyim doktorda yarım saat yat dıyor ama ben ole olunca üZülüyorum acaba bndan mı olmuyo bndan mı olmuyo herseyi sebep edindim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…