İlişki sonrası lekelenme

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce normal doğum yaptım. En son 3 ay önce kontrole gittim herhangi bir sorun yoktu. Ancak üç aydır ilişki sonrası lekelenme oluyor. Pembe, kırmızı... Çarşamba günü doktora gideceğim randevu aldım ancak nette biraz araştırınca rahim kanseri belirtisi yazıyor çok korktum. Başına böyle bişey gelen var mı acaba

Bilgi kirliliği. Sinek ısırığla oluşan şişkinliğe/ kızarıklığa da kanser diyor. Doktoruna git tedavi ol. Buradan medet umma.

Bilgi kirliliği. Sinek ısırığla oluşan şişkinliğe/ kızarıklığa da kanser diyor. Doktoruna git tedavi ol. Buradan medet umma.
Buradan medet umduğumu kim söyledi?başına böyle bişey gelen var mı diye sordum sadece. Zaten doktora gideceğim randevu aldım.

Buradan medet umduğumu kim söyledi?başına böyle bişey gelen var mı diye sordum sadece. Zaten doktora gideceğim randevu aldım.
Vajina yeteri kadar kayganlaşmadığı için kanama ya da lekelenme olabilir. Öyle bir durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…