ilişki sonrasi kilcal damar bakarmisinz

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Dun ılişki sonrasi lavavoya gıttım biraz leke ve kical damar ceklinde 1 santim uzunlugunde ıp gıbı ınce kanli bişey cikti cok merak ettm acaba neden boyle olanvarmi vrya neden olmuştr:(

Pıhtı olabilir mi? Iliskiyle beraber atmışsındındır diye düşünmekteyim..bence sıkıntı yok..Ama yinede devamı gelirse doktora görunmelisn benceHoppa

Son düzenleme:
Pihti olabilir mi? Iliskiyle beraber atmissundir diye dusunmekteyim.Devami gelirse doktora görunmelisn bence
Bihti degildi elime aldim lastik gibi esnekti ama kanli damar seklinde hamile olamazmiyim dıye dusundum ama daha yumurtlama donemlerdym

Zaten o şekilde pıhtı olur ilişkiden yeni çıktıgın icin o an...devamı gelse o kanın belki sıkıntı olabilirdi ama devamıda gelmemis.Bence önemli bisey degil..Hamilelikle alakası oldugunu sanmıyorum ama kendini iyi hissetmiyosan bir kadın doğumcuya danış istersen..

Tamam cok sagolun
yumurtlama zamaninda iseniz yumurta catladiginda yada yumurtladiginizda icinde bir iki damla kan olan seffaf uzayan cinsten akinti bir kereye mahsus gelebiliyor. ilsiki sonrasi tesaduf olmus olabilir yada iliski disari atilmasini kolaylastirmis olabilir korkmayin ama devami gelirse doktora gorunmenizde fayda var...

Evet yumurtlama donemindeym devami yok suan ama beyaz buturuklu kuruyan akintim var

Evet yumurtlama donemindeym devami yok suan ama beyaz buturuklu kuruyan akintim var
Cnm bnmde gelmişti 2 sefer böyle beyaz akıntının içinde damar gibi kırmızılar doktoruma sordum ilişki sırasında damar çatlamis olabilir önemli değil demisti

Dun ılişki sonrasi lavavoya gıttım biraz leke ve kical damar ceklinde 1 santim uzunlugunde ıp gıbı ınce kanli bişey cikti cok merak ettm acaba neden boyle olanvarmi vrya neden olmuştr:KK43:

Cnm bendede 3 keere yumurtlama donemimde oldu ve kahve pembe kan geldi klomen kullaniyorsan o yapabilir. Iliski sirasinda hafiften tahris olduysa o da yapabiliyor

Back