Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bihti degildi elime aldim lastik gibi esnekti ama kanli damar seklinde hamile olamazmiyim dıye dusundum ama daha yumurtlama donemlerdymPihti olabilir mi? Iliskiyle beraber atmissundir diye dusunmekteyim.Devami gelirse doktora görunmelisn bence
yumurtlama zamaninda iseniz yumurta catladiginda yada yumurtladiginizda icinde bir iki damla kan olan seffaf uzayan cinsten akinti bir kereye mahsus gelebiliyor. ilsiki sonrasi tesaduf olmus olabilir yada iliski disari atilmasini kolaylastirmis olabilir korkmayin ama devami gelirse doktora gorunmenizde fayda var...Tamam cok sagolun
hadi hayirlisi cnmEvet yumurtlama donemindeym devami yok suan ama beyaz buturuklu kuruyan akintim var
Cnm bnmde gelmişti 2 sefer böyle beyaz akıntının içinde damar gibi kırmızılar doktoruma sordum ilişki sırasında damar çatlamis olabilir önemli değil demistiEvet yumurtlama donemindeym devami yok suan ama beyaz buturuklu kuruyan akintim var
Dun ılişki sonrasi lavavoya gıttım biraz leke ve kical damar ceklinde 1 santim uzunlugunde ıp gıbı ınce kanli bişey cikti cok merak ettm acaba neden boyle olanvarmi vrya neden olmuştr![]()