- Konu Sahibi crayzbluee
-
ilişkiden sonra kanamam oldu. daha önce de bir kaç kez olmuştu. ama o zaman antideprasan kullanıyordum. yan etkilerinde kuruluktan bahsediyordu. herhalde ondandır dedim. hiçbir ağrım sızım yok.ama adetlerim düzensiz. son üç aydır 40 günde bir oluyor. evliyim ve iki çocuğum var. nette baktığım sonuçlar hiç iç açıcı değil. yarın dr gidicem. içim sıkıldı. kanser olsa her ilişkiden sonra kanama olmazmıydı. kızlar yardım edin. lütfen yorum yapın...(((
başka bir sebebi vardır, içinizi sıkmayın,dr.en doğrusu kontrol etsın durum anlaşılır,aklınıza öyle kanser vs... getırmeyın hemen kötü düşünmeyın...:44:internette yazanlarıda fazla samimi bulmayın,her bünye her kadın farklıdır.....geçmiş olsun
ilişkiden sonra kanamam oldu. daha önce de bir kaç kez olmuştu. ama o zaman antideprasan kullanıyordum. yan etkilerinde kuruluktan bahsediyordu. herhalde ondandır dedim. hiçbir ağrım sızım yok.ama adetlerim düzensiz. son üç aydır 40 günde bir oluyor. evliyim ve iki çocuğum var. nette baktığım sonuçlar hiç iç açıcı değil. yarın dr gidicem. içim sıkıldı. kanser olsa her ilişkiden sonra kanama olmazmıydı. kızlar yardım edin. lütfen yorum yapın...(((
benimde iki gündür var canım aynı sıkıntı seninle aynı bende bunla ilgili topiğe bakıyordum bugün dokorumu aradım panik yapma sakın ama mutlaka görmem gerek dedi .... ben de gideceğim yaa enfeksiyon var o yüzden kanadı yada kuruluk olduğu için zorlandı o yüzden oldu bence benimde şuan kanamam var biraz arttı ....reglim biteli 8 gün oldu[/QUOT
ben daha adet olmadım. bu ay zamanıda olmayı başarırsam yarın olmam gerekiyor. inşallah adet öncesi olduğu için kanamıştır. yanma kaşıntı ağrı sızı hiçbirşeyim yok. ilişkiden sonra bildiğin kan damlaları. ne kadar sinir bozucu. inşallah ikimizde de birşey çıkmaz. en son iki yıl önce test yaptırdığımda sonuç temiz çıkmıştı. hatta o zamanda bir kanama olayı olmuştu sanki. ben yine telaşlanıp dr sormuştum. kanser vakalarında kırmızı kan değil bozuk çay renginde akıntı olur demişti. nasıl bir renkse?
benceede aklına kötü şey getirme kanser değil bence ya yara vardır yada zorlamadandır...
bende kendimi yyiyp bitirdim iki gündür kokrtum da benim ilk defa oluyor polikistik over hastasıyım ....2 gün evvel içte kaşınma vardı herhalde yara vardı zorlayınca benimde kanadı ama durmadı daha yarın doktordan sonra mutlaka benim özelime mesaj atar mısın ne olduğuna dair bir rica olaraktan ???????????*
siteye yeni üye oldum sayılır. sanırım özelden mesaj atamıyorum. nasıl atıldığınıda bilmiyorum.((
yaşasın adet oldum. hayret tam zamanında adet olabiliyormuşum. sarı kantaronlu melisa çayının etkisi mi . ...:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?