ilişki sonrası kanama

crayzbluee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
28
1
6
İstanbul
ilişkiden sonra kanamam oldu. daha önce de bir kaç kez olmuştu. ama o zaman antideprasan kullanıyordum. yan etkilerinde kuruluktan bahsediyordu. herhalde ondandır dedim. hiçbir ağrım sızım yok.ama adetlerim düzensiz. son üç aydır 40 günde bir oluyor. evliyim ve iki çocuğum var. nette baktığım sonuçlar hiç iç açıcı değil. yarın dr gidicem. içim sıkıldı. kanser olsa her ilişkiden sonra kanama olmazmıydı. kızlar yardım edin. lütfen yorum yapın...(((

başka bir sebebi vardır, içinizi sıkmayın,dr.en doğrusu kontrol etsın durum anlaşılır,aklınıza öyle kanser vs... getırmeyın hemen kötü düşünmeyın...:44:internette yazanlarıda fazla samimi bulmayın,her bünye her kadın farklıdır.....geçmiş olsun

kötü düşünmek istemiyorum aslında. inşallah yarın dr. hiç sorunum olmadığını söyler..:)))

Geçmiş olsun ama aklına kötü şeyler getirme kuzenimde de oluyodu doktor ufak bi yara var demişti
Hamile ve hala da duruyor yani hemen kanser olurum deme..
Bişey olmaz içini ferah tut..

benimde iki gündür var canım aynı sıkıntı seninle aynı bende bunla ilgili topiğe bakıyordum bugün dokorumu aradım panik yapma sakın ama mutlaka görmem gerek dedi .... ben de gideceğim yaa enfeksiyon var o yüzden kanadı yada kuruluk olduğu için zorlandı o yüzden oldu bence benimde şuan kanamam var biraz arttı ....reglim biteli 8 gün oldu

canım internetten araştırma rahatsızlıklarını inan insan paranoyak oluyor çok kötü oluyor çok başıma geldi yani
ve hemen korkma bi doktora git bakalım kontrol ol belki bir enfeksiyondur onlarda da kanama oluyor sonuçta
bana da bir keresinde doktor böbrek üstü bezinde ur olabilir dedi test sonuçları çıkana kadar o gece sabaha kadar uyuyamadım çok korktum sonra çok şükür RABBİME bişi çıkmadı
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun,kötü bişi çıkmaz İNŞAALLAH Amin
RABBİM ŞAFİ adının hürmetine cemi cümlemize şifa versin Amin,şimdiden geçmiş olsun canım

benceede aklına kötü şey getirme kanser değil bence ya yara vardır yada zorlamadandır...
bende kendimi yyiyp bitirdim iki gündür kokrtum da benim ilk defa oluyor polikistik over hastasıyım ....2 gün evvel içte kaşınma vardı herhalde yara vardı zorlayınca benimde kanadı ama durmadı daha yarın doktordan sonra mutlaka benim özelime mesaj atar mısın ne olduğuna dair bir rica olaraktan ???????????*

siteye yeni üye oldum sayılır. sanırım özelden mesaj atamıyorum. nasıl atıldığınıda bilmiyorum. ((

aynı sorun bende de vardı. dediğin gibi nette araştırdıkça moralim bozuldu. doktora gittim. polip olabilir dedi. ki vardı da 18mm çapında. bir ay sonra gittiğimde ikinci adet kanamasıyla gitmişti. şimdi rahatım çok şükür.

ama asla aklına kötü bişey getirme her şeyin çaresi var çok şükür,gülümse gitsin :)

yaşasın adet oldum. hayret tam zamanında adet olabiliyormuşum. sarı kantaronlu melisa çayının etkisi mi . ...:))))))

olabilir canım her bitki fayda edebilir ...onunda faydası oldu demekki ...gözün aydın buradan yazarsın haberleri ozaman arada gelir bakarım ne yazdığına... benim 2 3 gün sürdü kanamam ilk gün penbe sonra pıhtılı kahve rengiydi ama geçti siğil gibi bişiler çıktı ilaç ve krem kullanıyorum şimdilik iyyiim Allaha şükür...

Merhabalar yazdıklarını okudum yalnız benim bir sorum olacak şimdi ben ilk defa bir ilişki yaşadım ama afedersiniz bozulma filan olmadı olsaydı anlardım herhalde neyse biraz zaman sonra kan geldiğini gördüm acaba nasıl bir sorunla karşı karşıyayım rica etsem yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…