İlişki sonrası kanama

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
Hanımlar sormaya çok utanıyorum ama bir sorum olacak.

Reglim tamamen bitti.Eminim bittiğinden. Sonra bittiği akşam ilişkim oldu ve birkaç damla kanama oldu. Pembe renkte. İlişki sonrası vajina ağzında yanma vardı zaten. Kanamayı hissettim. Hatta sabah kalktığımda akıntım da pembemsiydi. Çok hafif bir koku vardı ama kokudan emin olamadım.

Bu ay reglim çok sancılı olmuştu. Öncesinde de akıntım fazlaydı. Normal bir durum mu enfeksiyon mu kaptım acaba?

Zaman zaman kanama olabiliyor mu tahriş vs. den kaynaklanan?

cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende enfeksiyon kapmıştım kan geldi yanma ve batma oldu. bence ihmal etme kana geçebilir mikrop

cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende enfeksiyon kapmıştım kan geldi yanma ve batma oldu. bence ihmal etme kana geçebilir mikrop

İnşallah enfeksiyon değildir. Ben de doktora gitmeyi düşünüyorum artık. Kimse cevap yazmayınca kimsenin başına gelmedi galiba garip bir şey diye düşünüyorum artık

Hafif kanama görünce doktora gittim. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Şikayetler devam ederse tekrar gideceğim

canım benimde kist olduğu zaman arada oluyordu o şekilde..
ama sen gitmişsin birşey olmadığına sevindim..

canım benimde kist olduğu zaman arada oluyordu o şekilde..
ama sen gitmişsin birşey olmadığına sevindim..

Bu ay çok garip oldum ben. Hamilelik belirtisine benzeyen bir sürü batma, şişme vs. oldu. Ama regl oldum ve çok sancılı oldu. Üstüne bir de bu olunca şaştım kaldım doğal olarak. Şu an hala şiş karnım. Dün doktor da sordu karnın şiş hala inmedi mi diye

evet kist belirtileride aynı hamilelik belirtisi gibi oluyor..
ama şükür sen gitmişsin yokmuş..
belkide vardı ama redl olduğunda gitti..
çünkü ufak kistler regl zamanında gidiyor genelde:26:

kızlar selam ,

yardımınıza ihtiyacım var. şubatın 25 inde regl oldum martın ilk haftası ilişkiye girdim ve martta regl olmadım. test yaptım 3 tane negatif cıktı sonra doktora gittim çünkü çok gecikmişti ultrasonla baktı kistlerin var dedi nisanın 11 inde regli oldum. bir sonra ki reglim mayıs 13 tü ve mayısın son haftası 25 inde tekrar regl oldum ama mayısta oldugum regliler leke gibiydi dogur düzgün gelmiyordu sildigimde koyu rente agır kokulu leke leke ve idrarımı yaptığımda yine koyu renkte geliyordu. haziranın 2 sinde tekrar test yaptım yine negatif cıktı gecen hafta iliskiye girdim. ama iliski sırasında herhangi bir sekilde bosalma olmadı. nisanlımla 5 aydır birlikte oluyoruz ve benim ilk birlikte oldugum kisi yani ilk deneyimim. reglim normalde de düzensizdi simdi iyice tedirgin oluyorum ve iliskiden sonra bir aydır idrarım koyu renkte ve agır koku var.

yardım edin lutfen daha önce bunu yasayan oldu mu

İdrarında koku varsa enfeksiyon kapmış olabilirsin. Kokulu akıntı ve idrar önemli, doktora görün bence

Malesef bunları yaşadığım ay varlığından habersiz olduğum bebeğimi kaybetmişim.

[bende aynı şekilde bir buçuk yıl oldu düşük yaptım adetlerim alt üst oldu ve hamile kalmak istiyorum ama olmuyo bi türlü 10 ay psikolojik tedavi gördüm korunduk ama 4 5 aydır olmuyo istiyorum bi bebiş artık]

mı aranızda düşükten sonra sorun yaşayan

2 yıldır evlıyım nasıl soylesem bılmıyorum ama ılıskı sırasında kanamam olmuş ben kalkınca anladım tabı panık yaptım doktora gıttım vajinal ultrosyonla muayene ettı ve hıc bırsey yok dedı kıst fılan yanı bıraz rahatladım smeer testı ıstemedı hatta rahım ağzı kanserı olabılırmı dedım nette ole yazıyordu cunku ama tekrar ılıskıye gırdıgımızde tam kan olmasada pembemsi bır akıntı vardı ne yapsam tekrar bır başka doktora gıtsemmı bılemedım gıtmek bısey degılde o vajinal ultrosyon cok korkutucu geliyor bana

zaten ilişkiye girebiliyorsan vajinal ultrason ile yapılan muayene zorlamaz. bende de aynı şekilde kanama oldu doktora henüz gitmedim. nedenini çok merak ediyorum. zorlanma sebebiyle de olmuş olabilir mi bu kanama acaba diye düşünüyorum...
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…