cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende enfeksiyon kapmıştım kan geldi yanma ve batma oldu. bence ihmal etme kana geçebilir mikrop
canım benimde kist olduğu zaman arada oluyordu o şekilde..
ama sen gitmişsin birşey olmadığına sevindim..
Bu ay çok garip oldum ben. Hamilelik belirtisine benzeyen bir sürü batma, şişme vs. oldu. Ama regl oldum ve çok sancılı oldu. Üstüne bir de bu olunca şaştım kaldım doğal olarak. Şu an hala şiş karnım. Dün doktor da sordu karnın şiş hala inmedi mi diye
kızlar selam ,
yardımınıza ihtiyacım var. şubatın 25 inde regl oldum martın ilk haftası ilişkiye girdim ve martta regl olmadım. test yaptım 3 tane negatif cıktı sonra doktora gittim çünkü çok gecikmişti ultrasonla baktı kistlerin var dedi nisanın 11 inde regli oldum. bir sonra ki reglim mayıs 13 tü ve mayısın son haftası 25 inde tekrar regl oldum ama mayısta oldugum regliler leke gibiydi dogur düzgün gelmiyordu sildigimde koyu rente agır kokulu leke leke ve idrarımı yaptığımda yine koyu renkte geliyordu. haziranın 2 sinde tekrar test yaptım yine negatif cıktı gecen hafta iliskiye girdim. ama iliski sırasında herhangi bir sekilde bosalma olmadı. nisanlımla 5 aydır birlikte oluyoruz ve benim ilk birlikte oldugum kisi yani ilk deneyimim. reglim normalde de düzensizdi simdi iyice tedirgin oluyorum ve iliskiden sonra bir aydır idrarım koyu renkte ve agır koku var.
yardım edin lutfen daha önce bunu yasayan oldu mu
Malesef bunları yaşadığım ay varlığından habersiz olduğum bebeğimi kaybetmişim.
Şu an hamileyim.İnşallah kucağıma da alırımcanım çok geçmiş olsun üzülme allah bir daha nasip eder allah hakkımızda hayırlısı ne isee onu versin
Yok canım ne olduğunu anlayamadan gitmiş bebek.geçmiş olsun üstüne görme dedikleri olayımı yaşamışsın
2 yıldır evlıyım nasıl soylesem bılmıyorum ama ılıskı sırasında kanamam olmuş ben kalkınca anladım tabı panık yaptım doktora gıttım vajinal ultrosyonla muayene ettı ve hıc bırsey yok dedı kıst fılan yanı bıraz rahatladım smeer testı ıstemedı hatta rahım ağzı kanserı olabılırmı dedım nette ole yazıyordu cunku ama tekrar ılıskıye gırdıgımızde tam kan olmasada pembemsi bır akıntı vardı ne yapsam tekrar bır başka doktora gıtsemmı bılemedım gıtmek bısey degılde o vajinal ultrosyon cok korkutucu geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?