ilişki sonrası kanama

sekseniki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
61
8
288
Sakarya
merhaba,
eşimle ilişkiye girdikten sonra kanamam oluyor. dr gittimve bana duphaston verdi. 1 ay arayla iki kutu kullandım ancak yine kanamam oldu. şimdi yine farklı bir doktordan randevu aldım haftaya gideceğim, smear testi yaptırmayı düşünüyorum. ancak korkuyorum. konu hakkında bilgisi olan var mı?

İlgin için teşekkürler,
Hayır acıma, yanma olmuyor. Rahim ağzına baktırdım, kaç doktora gittim. hepsi rahim ağzı temiz dedi.

Rahim ağzın temizse endişelenme, enfeksiyon gibi bir durum olması muhtemel bence. Olabiliyor böyle şeyler ama enfeksiyon varsa da tedavi edilmezse rahim ağzında sıkıntı yaratabiliyor. Çok geçmiş olsun.

belki ilişki sırasında vajen tahriş oluyordur.tahrişi önlemek için tedbir al bence.rahim ağzın temizse endişe etme. geçmiş olsun...

belki ilişki sırasında vajen tahriş oluyordur.tahrişi önlemek için tedbir al bence.rahim ağzın temizse endişe etme. geçmiş olsun...

Merhaba,

Korkutmak istemem ama ilişki sonrası kanama çok hayra alamet olmayabiliyor...

Rahim ağzı temiz demişsin ama maalesef smear testi yaptırmadan bu anlaşılmaz. Acilen smear testi yaptır. Ve mutlaka Cerrahpaşa gibi patoloji labratuarı çok iyi olan bir yerde yaptır, bu konuda öze hastanelere güvenme.

Smear testi asla korkulacak bir şey değil. Tamamen ağrısız 2 dk. lık hayat kurtarıcı bir işlem. Şahsen, benim hayatımı kurtardı. Vakit kaybetmeden mutlaka yaptır, umarım temiz çıkar, sonuçları da bize bildirirsen sevinirim...

Bende de vardi smear testinden sonra biyopsi yapildi temiz çikti polip alidi ama doktoru çok iyi seç ben can şenere gittim mükemmel bir doktor

Bendede oluyordu bir ara korkulacak bir şey yok canım
Enfeksiyon vardır muhtemelen
Ama yinede tedbir amaçlı bi smear testi yaptırmanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…