ZeyElif Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 1.088 1.564 83 33 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeyElif #1 Merhaba hanımlar adetim bittikten 6 gün sonra ilişkiye girdik yani dün bugün hafif kanamam var ve hafif kasık ağrısı nedendir sizce
Merhaba hanımlar adetim bittikten 6 gün sonra ilişkiye girdik yani dün bugün hafif kanamam var ve hafif kasık ağrısı nedendir sizce
- Lavinia Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2019 2.050 1.600 133 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeyElif #2 Yumurtlama döneminde olabilir misiniz? Bazen bu dönemde de az kanama, lekelenme olabiliyormuş.
ZeyElif Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 1.088 1.564 83 33 11 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeyElif #3 -Artemis- .!.: Yumurtlama döneminde olabilir misiniz? Bazen bu dönemde de az kanama, lekelenme olabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yunurtlama günlerim değişiyo adet düzensizliğinden sebep. Yumurtlamaya dair akıntı falan da hissetmedim işin garibi lekelenme bir kere oldu şuan adet olcakmışım gibi bir kasık sızlaması var baya şiddetli
-Artemis- .!.: Yumurtlama döneminde olabilir misiniz? Bazen bu dönemde de az kanama, lekelenme olabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yunurtlama günlerim değişiyo adet düzensizliğinden sebep. Yumurtlamaya dair akıntı falan da hissetmedim işin garibi lekelenme bir kere oldu şuan adet olcakmışım gibi bir kasık sızlaması var baya şiddetli