İlişki sonrası kanama

Fbb53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
180
103
31
Merhabalar. Ben 1,5 aylık evli bir kadınım. Eşimle ilk ilişkimiz çok ama çok zor oldu. Hatta vajınusmus olduğumu düşünüp doktora gitmeyi bile düşündüm. Düğünden önce 1 tane ve evli olduğumuz süre boyuncada doğum kontrol ilacı kullandım. Taa 4 gün önce benim bünyeme hiç iyi gelmediğini düşündüğüm için bıraktım. Şimdi sorum şu sevgili hemcinslerim geçen gece eşimle ilkkez birlikte olmayı başardık yani bizce. Ve bu sabah kanama tarzı bir şey yaşıyorum. Hemşire arkadaşıma sorduğumda kızlık zarın bozulmuş ancak kan birikmiştir yeni atmıştır vücudun dedi. Böyle olması beni çok mutlu ederdi çünkü başarabildiğimiz için çok mutlu olurdum. Ancak kanamam hala devam ediyor ve sanki adet kanaması gibi. Doğum kontrol ilacını bilinçsiz bıraktığım için adet görüyor olabilir miyim? Çünkü 9 eylülde regl olup 13ünde bitti. Hiç bilmediğim bir şehire geldiğim için ve corona zamanı olduğu içinde hastaneye gitmeye çekiniyorum.

Haptan bence. Düzensizlik yapıyor ani bırakınca. Bu dönem böyle geçsin bence bir dahaki aya düzelir. Benim de yarıda bıraktığım olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…