İlişki sonrası kanama

Elmas2326

Ömür dediğin bir gün oda bu gün
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
1.129
966
53
Bayanlar adetten 3 gün sonra ilişki bitikten sonra baya kanama olduğunu farkettim bunun sebebi ne olabilir bilgisi olan varmı acil doktora gitmem gerekirmi acaba ilk defa oldu

Başıma hiç gelmedi ama yeni evlilerde olabilir birikmiş kan da olabilir yine de riskli bir durum bnce de bir doktora görün iyi değil gelmesi

Belki icerde kanama alani kalmistir o kanamistir canim. Oluyor boyle seyler
Enfeksiyon iltihap yok ise.

Rahim ağzında tahriş ya da yara yapabiliyor. Çok yoğun değildi ama başıma gelmişti. Bı doktora görün derim. Önemsiz değil çünkü.

Virüs olayından dolayı doktora gitmek istemiyorum ama tekrar ilişkide aynısı olursa giderim sanırım

Benimde bazen başıma geldiği oldu.
Yoğun kanama değil peçeteye silince az bişey geldi.
Doktora gittim bende hemen hiç bişey yoktu arada bir olabilir demişti.

Enfeksiyon için doktorebru Zülfikar oğlunun bı tavsiyesi var. Ben denedim faydasını gördüm. Bir leğene ılık su doldurup içine yarım çay bardağı sirke -tercihen elma sirkesi- blyar çay bardağı tuz ekleyip yaklaşık onbeş dakika oturuyorsun. Enfeksiyon ise yardimcinz olur diye tahmin ediyorum ama ulaşabileceğiniz bir doktor var ise yazın ya da arayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…