İlişki sonrası kanama

guldenella

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
42
17
288
34
İstanbul
Arkadaşlar merhaba :) fikrinize ihtiyacım var adetime 3-4 gün kala nasıl olsa bebek olmaz diye korunmasız ilişkiye girdik sonrasında normal zamanında normal şekilde regli oldum bitti üzerinden 1 hafta geçti ve ilişki esnasında o anlık kanamam geldi ve kesildi. 4 senelik evliyim 2 yaşında bir kızım var ilk defa başıma geliyo yani aynı şeyleri yaşayanlar var mı normal mi gebelik belirtisi mi yoksa hemen doktora mı koşmalıyım bilemedim aynı şeyleri yaşanlar bilgilendirirse sevinirim :)

Kırmızı miydi kanın rengi? Ağrı eşlik etti mi?

Evet kırmızıydı ama hiç ağrı olmadı
Yine de kadın doğuma görünün dedim. Adet olmussunuz bitmiş bir hafta geçmiş, gebelik mümkün değil ekstrem bir durum yoksa. Ama kist vs olabilir kanamanin nedeni.

Yine de kadın doğuma görünün dedim. Adet olmussunuz bitmiş bir hafta geçmiş, gebelik mümkün değil ekstrem bir durum yoksa. Ama kist vs olabilir kanamanin nedeni.
teşekkürler cevabınız için :) yeni muayene oldum aslında kistim yoktu ama birçok neden yazıyor internette kafama takıldı olumsuz sebepte çok, korktum açıkcası tekrar gidicem gibi gözüküyor

Reactions: Kuf
teşekkürler cevabınız için :) yeni muayene oldum aslında kistim yoktu ama birçok neden yazıyor internette kafama takıldı olumsuz sebepte çok, korktum açıkcası tekrar gidicem gibi gözüküyor
Canım geçmiş olsun önemli birşey değildir ihmal etme git doktora için rahatlasın nete pek bakma baş ağrısı yazarsın tümör ur çıkar kol ağrısı dersin kanser belirtisi diye çıkar bunlarla psikolojini bozma ilk kez diyorsun erken teşhis önemli kadın hastaşıklarındaki merak etme birşey çıkmaz yumurtlama sağdan olunca arada kanama yapar yada ara kanaman spiral taktırdıysan normal ayrıca zorlanmadan dahi olabiliyor sonuçtan haberdar et

Çok teşekkür ederim :) yarın sabah gidicem bir aksilik çıkmazsa ancak o zamana randevu bulabildim haberdar ederim sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…