İlişki sonrası kanama

Snmyrd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
7
0
1
Merhaba arkadaşlar. Size birşey danışmak istiyorum. Nisanliyken eşimle ilişkiye girdim ilk ilişkide kanamam oldu. Onun snrasnda 3 4 ayda bir ilişkiye giriyorduk kan gelmiyordu 8 ay geçtikten sonra evlendik ve ilk gece yine kanama oldu üst üste 2gun ilişkiye girmemize rağmen kan geldi normalmi degilmi korkuyorum. 3gun ara verdik bir dha yapmamizda yine geldi. Polikistik over hastasıyım birde. Acaba rahim kanseri miyim korkuyorum. Rahim kanseri belirtilerine baktığımda sadece her ilişkide kan gelmesi dışındaki belirtiler yok. Yardımcı olur musunzz

Sık ilişki yaşanmadgı için zar tam yırtilmams olabilir. Rahimde, agzinda yara olabilir doktora danismaniz gerek

Hiç bu zamana kadar üst üste ilişkiye girmedim düğünden sonra oldu 2 gün. 3 gun ara verdik bir daha geldi ilişkiden sonra küçük tuvalet yaparken yanma oldu bı iki kere.

Eşinizin bir hastalığı olmadığına emin misiniz, eğer eminseniz idrar yolu enfeksiyonu bile olabilir. Doktora gidin.

Eşimin bir hastalığı yok 4 yıl önce vorikosel ameliyatı oldu sadece. 2senede 3 4 kere ara ara ilişkim oldu sadece. İlkinde kan geldi sonrasında gelmemisti en son ilişkiyle düğün zamanına 8 ay geçti 2 gün ilişki esnasnda kan geldi 3gun snra bir daha oldu.

Back