Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah öyle umuyorumÇok uzun süre sonra ilişkiye girdiğiniz için olmuş olabilir.
Şüphe ettığiniz bir şey mi var?⁴
Inşallah öyle umuyorum
Sadece ilişki sonrası kanama. Bugün doktora gittim.doktor da smear alalım dediŞüphe ettığiniz bir şey mi var?
Benim de uzun süre sonra ilişki de çok hafif kanama oluyor tahriş olduğu için.Sadece ilişki sonrası kanama. Bugün doktora gittim.doktor da smear alalım dedi
Anlamadım. 7 buçuk ay boyunca ilişki olmamasının sebebini mı merak ettinizyuh 7 buçuk ay mı?
sebebi ne olabilir bunun
evet çok çok fazla uzun bir süreAnlamadım. 7 buçuk ay boyunca ilişki olmamasının sebebini mı merak ettiniz
Merhaba herkese. Ben 7 buçuk ay önce normal doğum yaptım. Ve 7 buçuk ay sonra ilk defa ilişkiye girdik ve ilişkiden bi sure sonra baktım ki kanamam olmuş. Neden olabilir acaba böyle bi şey başına gelen var mı
Teşekkür ederim doktora gittim smear alındı bi şey çıkmadı şükürBaşıma gelmedi ama çok uzun süre sonra olduğu için olabilir. Yine de dr a gitmeyi ihmal etmeyin.
Önceden vajinismustum. Doğumdan sonra tekrarladı malesef o yüzden uzun süre korktumevet çok çok fazla uzun bir süre