İlişki sonrası kanama,Adet öncesi lekelenme

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
123
Hanımlar merhaba. Ben 8aydır hamile kalmak istiyorum. Gecen ay kontrole gittim doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi. Sonrasında adet öncesi 4gün kahverengi koyu lekelenmem oldu, adet bittikten 2gün sonraki ilişki sonrası kanamam oldu. Internette kötü şeyler okudum, doktorumdan haber bekliyorum ama var mı aranızda böyle bişe yaşayan

ben de de oldu o birkaç kez.rahmimin sol tarafında kist var.. dondan kaynaklandığını düşünüyorum.senin kistin var ı canımm

ovaryum kisti dediğimiz şey 1 ayda bile oluşabiliyor....ilişki sonrası kanama ondan olabilir.....genellikle doktorların fonsiyonel kist dedikleri bu kist kendiliğinden de geçebiliyor ,ilaçla da .....ilaca yanıt vermiyorsa laparoskopi gerektirebiliyor...bence tekrar doktora görünmenizde fayda var....eğer kist ise korkuya kapılmayın ancak iyi bir hekim seçin.....geçmiş olsun

Iyi dileklerin için teşekkür ederim. Doktoruma durumu anlatan bi mail attım, o doktoru da baya araştırıp bulmuştum güveniyorum kendisine. Bende direkt bi kontrole gidip ne oldugunu öğrenmek istiyorum. Cocuk sahibi olmak istiyorum ve ilk ayların verdigi heyecanla cok gidip geldim doktora. Gecen ay kendime akışına bırakıcam diye söz verdim ama mümkün olmicak anlaşıldı buayda doktor yolu göründü bana

ben de de oldu o birkaç kez.rahmimin sol tarafında kist var.. dondan kaynaklandığını düşünüyorum.senin kistin var ı canımm

Ben cocuk istedigim icin doktora gittim ve Doktor muayene sonrası hiçbiseyin yok hersey yolunda dedi ve beni gönderdi. Heralde öyle bise olsa söylerdi bana ama 1 ay içinde olusmus bişe olabilir, bilemiyorum benim de aklım takıldı.. Çocuk isteği içime düştüğünden beri hayırlısını istiyorum hep, Allah henüz nasip etmedi. En kısa sürede hepimize nasip etsin insallah

tatlım aynı şeyleri ben de yaşadım ,1 ay arayla...1 ay önce muayene ve ultrasounda hiçbir şey yokken bir ay sonraki ultrasoundda 5cm kist tespit edilmişti...umuyorum ki ameliyata gerek kalmadan vücut kendi kendine tolore eder....yumurtalık çatlaması gerekirken çatlayamadan kist halini alabiliyorr...kadınların çok sık yaşadıkları bir şey...şunu da belirteyim kisti varken hamile kalabilen çok kadın var...bu engel değil yani,üzmeyin yıpratmayın kendinizi ...ama tabi yine de tedbirli olup doktora gitmekte fayda var her zaman... çok geçmiş olsun...umarım sıkıntı büyümeden herşey düzelir....

umarım söylediğin gibi olur. bugün doktorum dönüş yaptı, muayeneye çağırdı. yarın sabahtan gidicem neyse problem öğrenicez. dermanı olan bişey olsun ona dua ediyorum. ben de kendi kendime kurmadan, düşünmeden yarın olsun istiyorum.. İlgin için cok teşşekkür ederim. senin çocugun var mı, bekliyormusun

umarım güzel haberlerle giriş yaparsın canım kk ne !
henüz çocuğum yok canım...hayırlısıyla bekliyoruz biz de zamanını :)

rahim agzı polıplerıde ılıskı sonrası kanama yapar ve lekelenmeler gorulebılır ıhmal etmeyın kontrollerınızı

umarım güzel haberlerle giriş yaparsın canım kk ne !
henüz çocuğum yok canım...hayırlısıyla bekliyoruz biz de zamanını :)

Arkadaşlar bugün doktora gittim. O da kistten şüphelenmiş ama muaynemi yaptı hicbise çıkmadı. İlişki sırasında zorlanmış olabilir dedi. Hersey yolunda dedi, yumurtlama gününde yaklaşıyor çalışmaya ara verme dedi😄 cok şükür bi sıkıntı yok, hepinize teşekkür ederim. En kısa zamanda hamilelik haberlerinizi okumayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…