hamile olabilirsin idrar testi yapsan cikar zaten .Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 23 nisanda bu ayda adet gunumu bekliyorum 2 gün kaldı bazı gebelik belirtilerim var bulantı yorgunluk ağız tadı değişikliği gibi ama duşunmemeye çalışıyorum dun akşamda ilişkiden sonra banyodayken iki sefer mercimek tanesi denecek şekilde afedersiniz sümüksü kıvamda kan geldi bugün normale dondu akıntım beyazla sarı arasında bayağı oluyo yani bu ne demek yaşayan varmı aranızda yardımcı olun lutfen hamile olabilir miyim
Ben bazen geç yumurtlayabiliyorum canım o yüzden test yapmaya korkuyorum bi taraftan da geçen ay gibi düşük korkusu var bilmiyorum şaşkınım şu anhamile olabilirsin idrar testi yapsan cikar zaten .
Benimde ilk defa başıma geliyo çok merak ediyorum bebek varmı yokmu diye adetimede iki gün var ama benimki turuncu falan değil bildiğin kan rengiydi zaten hemen kesildi şu anda şeffaf akıntım var kasık ağrılarından duramıyorum yemek hazırlarken tavuğu doğrayamadım içim kalktı öğürmekten içim dışıma çıktı kafayı yicem artık duşunmektenBugün bir benzeri bana oldu. Benim pazar günü regli olmam lazim, bugün iliskiden sonra turuncu renkte akintim oldugunu gördük ilk defa basima geliyor bir anlam veremedim, acaba hamile miyim diye düsünmeden edemedim. Bugün döngümün 23. günü test yapsam cikar mi ki?
Valla esim gitti test aldi yaptim testin ikisi de bozuk cikar mi ya deliricem. Birinde hamileligin gösteren pencerede cizgi var kontrol penceresinde hic bisey yok, digerindede iki pencerede de hicbir sey yok, ben böyle rezillik görmedim.Benimde ilk defa başıma geliyo çok merak ediyorum bebek varmı yokmu diye adetimede iki gün var ama benimki turuncu falan değil bildiğin kan rengiydi zaten hemen kesildi şu anda şeffaf akıntım var kasık ağrılarından duramıyorum yemek hazırlarken tavuğu doğrayamadım içim kalktı öğürmekten içim dışıma çıktı kafayı yicem artık duşunmekten
Canım benim sıkma canını adetinin 23. Günü olduğunu yazmışsın hamile bile olsan idrarda adetin geçmeden çıkmaz üzme boşu boşuna kendiniValla esim gitti test aldi yaptim testin ikisi de bozuk cikar mi ya deliricem. Birinde hamileligin gösteren pencerede cizgi var kontrol penceresinde hic bisey yok, digerindede iki pencerede de hicbir sey yok, ben böyle rezillik görmedim.
Dogru söylüyorsun canim su iki gün cabucak gecsede hayirlisiyla bebislerimizin haberlerini alsak.Canım benim sıkma canını adetinin 23. Günü olduğunu yazmışsın hamile bile olsan idrarda adetin geçmeden çıkmaz üzme boşu boşuna kendini
Prezervatif delik yada patlak degilse neredeyse mümkün degil.arkadaşlar şahsen gebelik istemiyorum prezervatifle gebe kalma şansı ne kadardır
Ayy inşlh isteyen herkesle beraber versin rabbimDogru söylüyorsun canim su iki gün cabucak gecsede hayirlisiyla bebislerimizin haberlerini alsak.
Tabi buarada prezervatifin patlamasi da basimiza gelmedi degil yani, yine de bence sizde ayni anda korunun.arkadaşlar şahsen gebelik istemiyorum prezervatifle gebe kalma şansı ne kadardır
Yani delik varsa ordan sizabilir, yada esiniz geldikten sonra iceride uzun süre beklerse de sizabilir.Patlama ve delik yoktu esim kontrol etti. Benim kafami karistiran sey prezervetiften akma olurmu?
Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 23 nisanda bu ayda adet gunumu bekliyorum 2 gün kaldı bazı gebelik belirtilerim var bulantı yorgunluk ağız tadı değişikliği gibi ama duşunmemeye çalışıyorum dun akşamda ilişkiden sonra banyodayken iki sefer mercimek tanesi denecek şekilde afedersiniz sümüksü kıvamda kan geldi bugün normale dondu akıntım beyazla sarı arasında bayağı oluyo yani bu ne demek yaşayan varmı aranızda yardımcı olun lutfen hamile olabilir miyim
ucuz testlerden alma, bozuk olabilir predictor markasını al en iyisi oValla esim gitti test aldi yaptim testin ikisi de bozuk cikar mi ya deliricem. Birinde hamileligin gösteren pencerede cizgi var kontrol penceresinde hic bisey yok, digerindede iki pencerede de hicbir sey yok, ben böyle rezillik görmedim.
Yok canım iltihapda zorlamada olmadı ben 20 dk falan yattım kalktıktan sonra banyodayken aktı gitti öyle gördüm zatenilişkiden sonra zorlandıysa, iltihap varsa vb kan gelebiliyor normal...
ben de aynı şeyi yaşamıştım doktora sorduğumda böyle söylemişti banaYok canım iltihapda zorlamada olmadı ben 20 dk falan yattım kalktıktan sonra banyodayken aktı gitti öyle gördüm zaten
Hamilelik o aymı oluştu peki sendeben de aynı şeyi yaşamıştım doktora sorduğumda böyle söylemişti banafarklı bir durum varsa bilmiyorum