Merhaba kizlar.
Bu konuyu acmak icin baya bi düsündüm ve kime danisip edecegimi bilmedigim icin buraya yazma/sorma geregi duydum.
Kisaca söyle anlatayim:
Biz aralık ayın baslarinda banyomuzu komple yenilemeye karar verdik. Yapacak birisinide bulduk ve esim banyoyu yikti kirdi hepsini attik. Islerin baslamasina iki gün kala isimizi yapacak olan adam bizi ekti ve gelmedi. Kimseyi bulamadik ve firmalarda yapmak istemedi malzemeleri (klozet, duşa kabin) kendimiz aldik diye (almanyada garanti islemleri kompleks oldugu icin firmalar böyle seyleri redediyor). Birde bunun üstüne noel ve yeni yil tatilleri girdi yani yapacak kimse yoktu.
Neyse sonunda birilerini bulduk ama hepsinin bitmesi iki üc hafta sürebilir.
Benim asıl sıkıntım:
Biz banyo yapmak icin kayinvalidemlere gitmek zorundayiz. Ama her zaman gidemedigimiz icin kocamla iliskim cok aksadi. Yani iliskiye bir aydan beri girmedik. Artik ikimizide dayanmak istemiyoruz/dayanamiyoruz. Yani derdim büyük kizlar. Acaba banyosuz leğende falan veya havluyla bütün vücudu islayarak falan gusül abdest almaya imkan falan var mi?
Internette bu duruma uyan bi konu bulamadim malesef. Şimdiden cok tsk ederim kizlar.
Aynen eskiden güğüm ve leğen ikilisi vardı çocukken de böyle yıkanırdık :)Eskiden duşakabin veya küvet mi varmıs doldurun leğene sıcak su yıkanın gitsin :)
Benim cocuklugumda küvet vardı ama hicmi tv eski film izlemiyoruz :)Aynen eskiden güğüm ve leğen ikilisi vardı çocukken de böyle yıkanırdık :)
Aynen küvet vardı, ama bizim evde yoktu :) çok merak ederdim arada teyzeme giderdim bunun için :)) çocukluk işteBenim cocuklugumda küvet vardı ama hicmi tv eski film izlemiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?