• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası günlerce süren kahverengi lekelenme

Zeyneplerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
9
4
1
28
Merhaba 5 gün önce adetime 11 gün varken, cinsel birleşme yaşadık eşimle ve içime boşaldı. Bu ilişkiden 1 gün sonra hafif lekelenme oldu ve gün ve gün koyulasarak devam etti hala da yoğun şekilde var lekelenme. Adetime şu an 6 gün civarı var. Bu lekenmenin sebebi nedir ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz. Bu arada hafif sancilarda oluyor ama adetime bu kadar süre varken erkenden bu lekelenme başlayıp hala da devam etmesi beni tedirgin etti. Sanirim yerleşme kanaması değil o daha geç oluyormuş.Bu arada vajinusmus tedavisi görüyordum daha önce birliktelik oldu ama tam anlamıyla ilkkez oldu diyebilirm. Kızlık zarı daha önce bozulmuştur diye düşünüyorum çünkü giriş denemeleri olmuştu çokça.

Bence Kızlık zarınızdan kurtulmuşsunuz geçmiş olsun :) Öyle ilişkinin ertesi günü ancak yeşilçamda hamile kalıyor kadınlar :) yani o arada yumurta dölleniyor tabii ama yerleşmesi ve size haber gelmesi birkaç gün sürer. Adet de bazen böyle saçma birşekilde geliyor da olabilir. Ben bi kere 20 gün lekelenerek adet gördüğümü biliyorum ama yüksek lisansta tez dönemiydi ve ben aşırı stresliydim. Belki sonunda birleşme yaşayabilmenizin de etkisi vardır. Yine de bir doktora danışın tabii ama gebelik testi vs yapmak için normal adet tarihinizin geçmesini bekleyin.

Bence Kızlık zarınızdan kurtulmuşsunuz geçmiş olsun :) Öyle ilişkinin ertesi günü ancak yeşilçamda hamile kalıyor kadınlar :) yani o arada yumurta dölleniyor tabii ama yerleşmesi ve size haber gelmesi birkaç gün sürer. Adet de bazen böyle saçma birşekilde geliyor da olabilir. Ben bi kere 20 gün lekelenerek adet gördüğümü biliyorum ama yüksek lisansta tez dönemiydi ve ben aşırı stresliydim. Belki sonunda birleşme yaşayabilmenizin de etkisi vardır. Yine de bir doktora danışın tabii ama gebelik testi vs yapmak için normal adet tarihinizin geçmesini bekleyin.
Teşekkür ederim ederim cevabınız için. 7 gün oldu hala yoğun şekilde devam ediyor lekelenme kızlık zarımi enfeksiyon mu bilemiyorum inşallah önemli bir durum yoktur. Hamilelik de bu kadar uzun lekelenmeden sonra olmaz zaten herhalde 🙃

Back