Gebeliğe Hazırlık İlişki sonrası çamaşır suyu dökülmüş tuvalete oturdum. Sizce spermleri öldürmüs müdür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
21
6
6
Kizlar bebek istiyorum. Sabah ilişki sonrası çamaşır suyu döktüğüm ama yikamadigim tuvalete gitmek zorunda kaldım.Tuvalet esnasında rahim alttan çamaşır suyunu teneffüs etmismiyimdir? Spermleri öldürür mu? Hamilelige engel olur mu? Icime kurt düştü

Çamaşır suyu kimyasal bişey sonuçta. Böyle bi etkisi var mı bilemeyiz. Garanti olsun istiyorsanız tekrar ilişki olsun. Çözümü gayet basit

Merak etmeyin spermler iç kısımda çok hızlı ilerler yani saniyeler içerisinde gitmesi gereken yere gidiyorlar
Zaten tamamı vücutta bile kalmıyor fazlası atılıyor yani birkaç damla bile yeterlidir ki çamaşır suyu kokusundan da fahim etkilenmez :)

Haydar Dümen soruları gibi olmuş

Bence de bir şey olmaz onlar zaten çoktaaan gideceğe yere doğru yola çıkmış olyorlar

Yalnız spermler ölmemiş ve bacımız hamile kalıp aşermiş buda demek oluyor ki çamaşır suyu spermlere zararlı değil

Konu sahibinin son mesajlrında hamile olduğu yazıyır iyi bari

Konu eskiymiş ama yazmadan geçemedim. Bir arkadaşım kaza ilişki sonrasi sicak suya oturmuş, banyoda çitilemiş kendini resmen ama tek seferde hamile kalmış olacaksa her türlü olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…