Hani mantar olunca fitil veriyor ya adini unuttum tabi 7 tane var kutuda. Onlari kullandim oyle gecti.
Yani sizinkini bilmem de bende çok kotü olmustu o parca parca seyler. Koku da yoktu ama kurtuldum
Mantar olabilir. Iliskiye girerken de yanma hissine sebep olabilir. Donaxyl adli bir fitil vermişti benim doktorum ama benim mantarım vajina girişinde. Fitil içerde eriyip dışarı akınca çok acı çekmiştim travazol kremle gecmisti o acı da. Bunlarin yanı sıa günlük sarı ve kokulu akıntım var henüz kurtulabilmiş dedeğilim. Eğer rahim enfeksiyonuysa onu da fitille geçiriyorlar ondan kurtulmak daha kolay 3 fitile bakıyor
Hani mantar olunca fitil veriyor ya adini unuttum tabi 7 tane var kutuda. Onlari kullandim oyle gecti.
Yani sizinkini bilmem de bende çok kotü olmustu o parca parca seyler. Koku da yoktu ama kurtuldum
Aynen benimde koku yok ama özellikle ilişki sonrası sürekli deil ara ara oluyor sınır bozucu ya insanı psikolojisini bozuyo çokteşekkür ederim yardımcı olup cewap yazdığınız icin
Mantar olabilir. Iliskiye girerken de yanma hissine sebep olabilir. Donaxyl adli bir fitil vermişti benim doktorum ama benim mantarım vajina girişinde. Fitil içerde eriyip dışarı akınca çok acı çekmiştim travazol kremle gecmisti o acı da. Bunlarin yanı sıa günlük sarı ve kokulu akıntım var henüz kurtulabilmiş dedeğilim. Eğer rahim enfeksiyonuysa onu da fitille geçiriyorlar ondan kurtulmak daha kolay 3 fitile bakıyor
Kullandığın günlük ped yada pedler hatta tuvalet kagitlari ve ic çamaşırların hepi etki ediyor. Doktorumun bana önerdiği günlük ped aires ya da kotex kullan dedi bunalrın dışında sirkeli suyla taharet al dedi o da etkiliydi gerçekten. Pamuklu kilot giy ve geceleri kilotsuz yat nemli kalmaması önemli. Tuvalet kağıdı da parfümlüleri tercih etme. Biz parfümlü kullanıyoruz solonun ve bugün onu araştırdım onlar d amantar yapabiliyormuş bu yüzden değiştirdim. Ayrıca iliskiye girerken kullanacağın kayganlaştırıcı veya yağlar da tetikliyor