İlişki sonrası aşırı yanma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi wemba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wemba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
523
315
83
arkadaslar cinsel ilişki sonrası aşırı yanma ve acı oluyor vajinamda..sonra tuvalete gittiğimde de aşırı acı hissediorum,akıntı falan yok bu arada ..ne yapacağımı şaşırdım...

İlişkiye girerken kendini sıkıyorsan yada kendini ilişkiye hazır hissetmeden birleşme oluyorsa acı yada yanma tahriş olduğu için olabilir.Kayganlaştırıcı jeller var istersen birde öyle dene sorun çözülmezse doktora git,enfeksiyondan da kaynaklı olabilir.

cok tesekkur ederim cevabın için ben de öyle tahmin ediyorum ,sonrasında eşim de yyanma hissettiğini söyledi ,bu da aklıma enfeksiyonu getirdi internetten de baktım baya ama doktoru düşünmedim çünkü çok uzun zamandır doktordan sıkıldım ,adetlerim düzensiz,gebelik henüz oluşmadı....bi de bunun için gitmek istemedim umarım gerek kalmaz:)

Enfeksiyonsa doktora gitmeden geçmez.Kaşıntı falan oluyorsa gitmelisin.ALLAHım en kısa zamanda seni bebek sahibi yapsın ve bebeğini eline almanı nasip etsin...

bendede bu sorun yaklaşık 1senedir ara ara oluyordu şeytanın bacağını kırdım sabah gittim enfeksiyon ve mantar olabilir diye 2fitil verdi dr.inşaallah geçer bence geçikitrme iltihap varsa o bölgede bebek olmayabilir .genelde hanımlar bu tedaviden sonra hamile kalırlarmış...hayırlısı olur inşaallah senin için..

Enfeksiyonsa doktora gitmeden geçmez.Kaşıntı falan oluyorsa gitmelisin.ALLAHım en kısa zamanda seni bebek sahibi yapsın ve bebeğini eline almanı nasip etsin...

çok teşekkür ederim cevaplar için...hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

sana da geçmiş olsun canım,ben de tedavisi kolay diye öğrendim..ama yazdığım gibi çok kısa bi süre çaba sarfetmeme rağmen doktordan bıktım..azıcık toparlanim ,devam ederse gideyim ben de senin gibi...

arkadslarimdan biriilişki sirasinda canim aciyo demişti doktora gitmiş kizlik zari esnekmiş ve rahim dariği varmiş b acima ondan oluyormus dogumdan sonra rahatlarsin demiş umarim en kisa surede iyileşirsin benim de tuvalette aci oluyo enfeksiyonum vardi ve rahimde yaram vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…