İlişki sonrası ara kanama

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
arkadaşlar merhaba daha önce de buraya konu açmıştım. Sorunum şu
İşk cinsel ilişkim ağrılı ve kanamalı geçti sonra yaklaşık iki hafta ilişki olmadı sonra ben doktora gittim muayene oldum doktor hiçbir sorun görünmüyor dedi. Sonra tekrar ilişkiye girdim yine kanamam oluyor ikincisinde ilişki sırasında değil ama sonradan kanamam oldu. Yine 3 gündür ilişki olmuyor ama şimdi mesela tuvalette azar azar kan geliyo sonra kesiliyo madem normal her şey bu kanamanın sebebi ne nerden geliyo çözemedim bunu yaşayan oldu mu kan açık renk de değil bildiğin regl kanı gibi

İşk cinsel ilişkim ağrılı ve kanamalı geçti sonra yaklaşık iki hafta ilişki olmadı sonra ben doktora gittim muayene oldum doktor hiçbir sorun görünmüyor dedi. Sonra tekrar ilişkiye girdim yine kanamam oluyor ikincisinde ilişki sırasında değil ama sonradan kanamam oldu. Yine 3 gündür ilişki olmuyor ama şimdi mesela tuvalette azar azar kan geliyo sonra kesiliyo madem normal her şey bu kanamanın sebebi ne nerden geliyo çözemedim bunu yaşayan oldu mu kan açık renk de değil bildiğin regl kanı gibi
Ben bu sorunu yaşıyorum ama rahimde yara var bende alttan muayene ile goruluyor

Bende sonrasında değil ama ilişki sırasında bir kanamam olmuştu doktora gittim bugün. Smear testi aldı ve alttan muayne etti bi iltihabın görünüyor dedi bi fitil ve antibiyotik verdi. Mesela benimde kanamam değil ama doktora gidene kadar hafif kahverengi akıntım devam etti ve kasık ağrım. Bugün doktor verdikten sonra fitili attım hemen gerçekten iltihap aktığına kendim şahit oldum. Böyle bişey olabilir belki de. İsterseniz doktorunuzu değiştirip tekrar bi muayne olabilirsiniz

Kardesim ilk evlendigi zaman ayni sorun oldu. Doktor cati dar oldugu icin damarlari catlatiyor penis demisti. Mantkli geldi bana da.

Tekrar başka doktora gidicem ben
Çünkü ilişkiden 2 gün sonra durduk yere kan geldi . Kasıklarımda da hafif ağrı var alttan muayenede hiç bişi çıkmadı ama muayene sırasında bile kanamam oldu benim yani

Çünkü ilişkiden 2 gün sonra durduk yere kan geldi . Kasıklarımda da hafif ağrı var alttan muayenede hiç bişi çıkmadı ama muayene sırasında bile kanamam oldu benim yani
Damarlara dokunuyir ve hafiften catlatiyor olabilir. Doktora gidince bir sor bakalim aklinda olsun. Bakalim ne diycek. Bir sorunun olsa cikardi. Demekki o kan bir damarin hafifte olsa tahris olmasiyla geliyor olabilir.

aaaa nasıl yani muaynede kanama olup hiç bişey nasıl çıkmadı. Yani mesela ben dün smear verdikten sonra kanama değil de biraz yoğun kahve akıntım oldu ama o yani. Ki doktor daha alttan muayne ederken ilk baktığında iltihabın var gibi dedi. Vajinal ultrasonla bakıp iltihapplı alanı yumurtlıklarımı gösterdi bak şu şöyle bu böyle diye bence senin doktorunda biraz ilgisizlik var gibi geldi

aaaa nasıl yani muaynede kanama olup hiç bişey nasıl çıkmadı. Yani mesela ben dün smear verdikten sonra kanama değil de biraz yoğun kahve akıntım oldu ama o yani. Ki doktor daha alttan muayne ederken ilk baktığında iltihabın var gibi dedi. Vajinal ultrasonla bakıp iltihapplı alanı yumurtlıklarımı gösterdi bak şu şöyle bu böyle diye bence senin doktorunda biraz ilgisizlik var gibi geldi
Ya bana da ulturason çekti aynen bak bu sağ yumurtalığın bu sol falan güle eğlene baktı yani ilgiliydi aslında sonra aleti çıkarınca kanaman var biraz dedi geçici bi durum dedi ama ben yine de gidicem doktora bakalım be çıkıcak

Ya bana da ulturason çekti aynen bak bu sağ yumurtalığın bu sol falan güle eğlene baktı yani ilgiliydi aslında sonra aleti çıkarınca kanaman var biraz dedi geçici bi durum dedi ama ben yine de gidicem doktora bakalım be çıkıcak

Yani şöyle aleti çıkardıktan 3-5 dk sonra bende bişey hissettim bi yarım saat içinde tuvalete gidince bende kahverengi bi kanama olduğunu gördüm. Sonra bi ovül vermişti bana ben onu gün içinde attım.Meğer gece yatarken uygulamak daha sağlıklıymış çünkü yürüdükçe o ovül aşağı kayıyor ilk gün baktım ki ovülün tamamı eriyip çamaşıra kanlı bir sıvı ile amış nerdeyse. Ama dün akşam uyumadan yaptım bir sıkıntı yoktu sabah.

Back