• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası agrı ve pembe kanama acil !!!!!!

txixrtxixl kelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.170
11
0
Diğer
yaa kızlar basınıza geldımı ?
adetım bıtelı 2 gun oldu ilskiden sonra pembe renklı bır kanamam oldu
yaklasık 30 dk sonra wc ye gıttıgımdede açık kırmızı adet değil adet koyu kırmızı oluyor acıkkırmızı kan pıhtısı seklınde geldı ve hafif bır agrım var sankı adet olmadan bır ıkı gun oncesı gıbı nedenı ne olabılır ?
doktordan bıktım artık
gıtmekte ıstemıyorum ama gıtmezsem ya kötü bişi olursa dıe korkuyorum :(

canım benimde başıma geldi birkaç sefer üst üste olunca korktum ve doktora gittim enfeksiyondan kaynaklanmış antibiyotik kullandım ve geçti bence sende bigözük canım hepimiz doktordan bıktık ama gitmedende olmuyo geçmiş olsun..

cnm zorlamadan kaynaklı olabilir
enfeksiyon kaynaklı da olabilir
geçmiş olsun tatlım

beyaz 16 cıgım tesekkur edeerım
zaten 1 ay once enf var gıbı geldı doktouma degıl baska bır doktora gıttım hayır enf yok dedı adet gordum daha belırgınlestı banada enf var gıbı gelıyor
daha once verılen ılacları yazdırdım yıne kullanacagım 10 gun ilac+ fitil 5 gün de p h ayarlayıcı fitil yarın kullanmaya başlıyacagım tesekkurler çok saolun

kızlar basınıza geldımı ?
adetım bıtelı 2 gun oldu ilskiden sonra pembe renklı bır kanamam oldu
yaklasık 30 dk sonra wc ye gıttıgımdede açık kırmızı adet değil adet koyu kırmızı oluyor acıkkırmızı kan pıhtısı seklınde geldı ve hafif bır agrım var sankı adet olmadan bır ıkı gun oncesı gıbı nedenı ne olabılır ?
doktordan bıktım artık
gıtmekte ıstemıyorum ama gıtmezsem ya kötü bişi olursa dıe korkuyorum :(

Back