İlişki sonrası ağrı ve akıntı?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
3
25
Kızlar merhaba.Cinsel ilişkiden sonra iki üç gündür vajinamda ağrı sık idrara çıkma ve sarı akıntı var.Bu normal mi siz de yaşadınız mı? Patlayacak gibi hissediyorum habire idrara çıkuyorum yardımcı okursanız sevinirim.

Kızlar merhaba.Cinsel ilişkiden sonra iki üç gündür vajinamda ağrı sık idrara çıkma ve sarı akıntı var.Bu normal mi siz de yaşadınız mı? Patlayacak gibi hissediyorum habire idrara çıkuyorum yardımcı okursanız sevinirim.
Enfeksiyon var canım doktor bana fitil vermişti öyle geçti :( geçmiş olsun

İşte enfeksiyonun var doğal yollarla kendini tedavi ettir soğan suyu iç

Teşekkür ederim peki sizde de aynı şekilde mi olmuştu dediklerim gibi
Evet canım anlatamama gerek bile yok aynısiydi idrar yaparken yanma da vardı kaşık ağrısı ilişki sırasında ağrı kaşık ağrısı aşırı derece de sarı akıntı ve beyaz akıntı ve kötü bir koku şükür geçti

Evet enfeksiyonlar diyarına hoşgeldin..
Çok üzgünüm ama idrar yolları enfeksiyonu..

Evet canım anlatamama gerek bile yok aynısiydi idrar yaparken yanma da vardı kaşık ağrısı ilişki sırasında ağrı kaşık ağrısı aşırı derece de sarı akıntı ve beyaz akıntı ve kötü bir koku şükür geçti
Geçmesi çok uzun sürdü mü peki bu arada çok sağol yardımcı olduğun için canım

Estağfurullah naptın sanki canım bir hafta sonra geçti canım kokuyla birlikte ama bu aralar yine üşüttüm sanırım koku yine var :( soğan kaynatıp içeceğim istersen sende dene ama önce doktora görün :)

Adetim bir hafta önce bitmişti öyle kırmızı bir kanama değil pembe sulu bir kanama çok korktum ben de internette AİDS hpv falan diyor telaşlandım
Yok canım korkma internette en kötüleri var internete bakma enflasyon la ilgili bişey bnce

Back