Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon var canım doktor bana fitil vermişti öyle geçtiKızlar merhaba.Cinsel ilişkiden sonra iki üç gündür vajinamda ağrı sık idrara çıkma ve sarı akıntı var.Bu normal mi siz de yaşadınız mı? Patlayacak gibi hissediyorum habire idrara çıkuyorum yardımcı okursanız sevinirim.
Teşekkür ederim peki sizde de aynı şekilde mi olmuştu dediklerim gibiEnfeksiyon var canım doktor bana fitil vermişti öyle geçtigeçmiş olsun
Evet canım anlatamama gerek bile yok aynısiydi idrar yaparken yanma da vardı kaşık ağrısı ilişki sırasında ağrı kaşık ağrısı aşırı derece de sarı akıntı ve beyaz akıntı ve kötü bir koku şükür geçtiTeşekkür ederim peki sizde de aynı şekilde mi olmuştu dediklerim gibi
Geçmesi çok uzun sürdü mü peki bu arada çok sağol yardımcı olduğun için canımEvet canım anlatamama gerek bile yok aynısiydi idrar yaparken yanma da vardı kaşık ağrısı ilişki sırasında ağrı kaşık ağrısı aşırı derece de sarı akıntı ve beyaz akıntı ve kötü bir koku şükür geçti
Tamam canım dediğini deneyeceğim sana da geçmiş olsun tekrar çok sağolEstağfurullah naptın sanki canım bir hafta sonra geçti canım kokuyla birlikte ama bu aralar yine üşüttüm sanırım koku yine varsoğan kaynatıp içeceğim istersen sende dene ama önce doktora görün :)
Sende sağol canım tskr ederimTamam canım dediğini deneyeceğim sana da geçmiş olsun tekrar çok sağol![]()
Canım benim kanamam da başladı halbuki geçen haftalarda adet olmuştum sende de oldu mu kanamaSende sağol canım tskr ederim♥
Yok canım adet mi oldunCanım benim kanamam da başladı halbuki geçen haftalarda adet olmuştum sende de oldu mu kanama
Hastaneye gitmelisin canım adet kanaması mi bilmiyorum ama anormallik varsa acile git bi balımYok canım adet mi oldun
Adetim bir hafta önce bitmişti öyle kırmızı bir kanama değil pembe sulu bir kanama çok korktum ben de internette AİDS hpv falan diyor telaşlandımHastaneye gitmelisin canım adet kanaması mi bilmiyorum ama anormallik varsa acile git bi balım![]()
Yok canım korkma internette en kötüleri var internete bakma enflasyon la ilgili bişey bnceAdetim bir hafta önce bitmişti öyle kırmızı bir kanama değil pembe sulu bir kanama çok korktum ben de internette AİDS hpv falan diyor telaşlandım
Umarım öyledir canım çok teşekkür ederim sana da zaman ayırdığın içünYok canım korkma internette en kötüleri var internete bakma enflasyon la ilgili bişey bnce
Estağfurullah canım istediğin zaman yazUmarım öyledir canım çok teşekkür ederim sana da zaman ayırdığın içün![]()